Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

General Basset (discussiócontribucions)

Fa no res, he deixat a la Discussió:Metro de Londres un problema que he tingut. Després he intentat corregir a una pàgina nova la mateixa paraula (quilómetres per quilòmetres), abans de desar he fet una previsualització i he vist: Error in template * unknown parameter name (Plantilla:Infotaula d'organització): 'tradició; 1; alt' ... i per això no he desat el canvi. Ara no sé si puc seguir editant.

General Basset (discussiócontribucions)

Ara he pogut fer un canvi a Llac Te Anau i sembla que està bé.

General Basset (discussiócontribucions)

Perdoneu, ara he vist que el primer problema ( el de la pàgina Metro de Londres) no està relacionat amb l'Error in template * unknown parameter name (Plantilla:Infotaula d'organització): 'tradició; 1; alt' Estic editant i sembla que va bé. Ja veurem. Quin ensurt

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@General Basset Responc sobre el tema de l'error in template. Com que aquests dies estic remenant les infotaules, els hi he posat un control de noms de paràmetres. El que vol dir el missatge és que a la plantilla li has posat un paràmetre que no el coneix i que no el tractarà. Pots salvar sense problema però el contingut associat al paràmetre del que s'ha queixat, no es veurà. Recorda que per a posar infotaules als articles, el que és canònicament correcte és anar a les instruccions i copiar la mostra. Copiar-se-la d'articles antics acostuma a donar problemes quan les infotaules evolucionen i els articles, no.

Si tens algun problema més, avisa per aquí i mira d'indicar de quina article parles per poder mirar-lo.

gràcies

General Basset (discussiócontribucions)

Moltes gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
General Basset (discussiócontribucions)

@Amadalvarez Ahir vaig poder corregir, la paraula quilómetres per quilòmetres finalment a tres pàgines on apareixia error in template. He vist al final que no afecta a la correcció i a les noves edicions, però estava preocupat pel tema primer (el Metro de Londres), i com era la primera vegada que havia vist l'error in template, ja no sabia si tenia un virus a l'ordinador de casa o qualsevol cosa. Sembla que ara les aigües estan tranquil·les.