Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Mssola (discussiócontribucions)

Hola @Kette~cawiki, sóc el qui ha afegit l'article sobre ed (editor de text). Primer de tot, gràcies per les correccions. Sóc enginyer informàtic, desenvolupador i fervent defensor del programari lliure, i ahir vaig decidir començar a contribuir a la viquipèdia en català pel simple fet que m'agradaria que la meva llengua mare estigués en el mateix nivell en aquest tema que l'anglès (bé, i en qualsevol tema :P).

Llavors, tinc un parell de preguntes, si no et faig anar malament.

  1. A l'article fica que hi ha una sèrie de faltes ortogràfiques i gramaticals. Veig que hi ha un codi d'estil, però la meva ment de programador em diu que la capçalera aquesta la genera un "bot" que analitza canvis. Hi ha alguna manera d'accedir als results d'aquest bot per tal de saber més ràpidament quines millores falten en aquest article ?
  2. Estic ficat en varis grups de meetup.com, i potser estaria interessat si hagués quelcom similar però per a viquipedistes, per tal de poder aprendre i contribuir més. Existeix això :) ?

Gràcies! Un saluts!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Mssola:

aquestes «plantilles», a més d'avisar als que en aquell moment estan editant l'article, també el classifica en una determinada categoria, d'aquesta manera altres editor que es dediquen a fer aquestes correccions se'n assabenten. Aquest tipus d'avisos normalment no els insereixen bots, en concret aquest l'he posat jo. Tanmateix t'he deixat un «recordatori» a la teva plana de discussió pel tema de les traduccions.

Si vols aprendre con va això de la «viqui», a la portada, al menú que hi ha dalt de tot, veuràs un enllaç a Guia bàsica d'edició on trobaràs consells per iniciar-te, fes una ollada també a Els cinc pilars. Per fer preguntes o demanar consells tens Viquipèdia:La taverna, el seu enllaç, així com un altre a la plana d'ajuda pots trobar-los al menú de la columna esquerra de qualsevol pàgina de la «viqui».

També podria interessar-te fer una ollada al Viquiprojecte:Programari lliure.

Benvingut!