Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Sobre una modificació que vas fer

8
Resum per Paucabot

A l'article de l'escut de Piera

Mssola (discussiócontribucions)

Hola. Sóc el que va escriure l'article: Escut de Piera. Creus que amb les modificacions que he fet ja es pot borrar l'advertència sobre la redacció de la introducció ?

Gràcies!

Miquel

Paucabot (discussiócontribucions)

La introducció encara necessita millorar: ha de dir qualque cosa com L'escut de Piera és el símbol vexil·lològic del municipi de Piera, a la comarca tal..

Li he afegit un avís de manca d'admissibilitat. S'haurien de proporcionar fonts fiables externes (més enllà del propi ajuntament) que parlin de manera significativa de l'escut.

Mssola (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies per la informació. Sóc nou en això de la Viquipèdia i suposo que necessito una mica d'experiència :) He afegit una referència sobre "La força de l'escut" de la Generalitat, una notícia de l'Anoia Diari sobre el tema i he millorat la introducció amb les teves suggerències. Aviam si un dia d'aquests m'animo a fer fotos d'escuts antics relacionats amb Piera que hi ha en els edificis històrics del poble :)

Mssola (discussiócontribucions)

Perdona les molèsties, però fa dies que vaig fer les modificacions que crec que són necessàries :)

Paucabot (discussiócontribucions)

Seguesc trobant a faltar fonts externes que parlin de l'escut i que el facin admissible. Potser el podríem fusionar a Piera?

Mssola (discussiócontribucions)

També he buscat altres referències (fins i tot parlant amb gent de l'ajuntament) i res... Si et continua semblant insuficient, potser sí que ho podríem ajuntar dintre de l'article de Piera. L'únic dubte que tinc amb això és que tècnicament tindríem el mateix problema llavors allà no ? És a dir, la secció que afegís allà també requeriria les seves fonts, que serien aquestes. Potser per afegir una secció no es necessiten tantes fonts com una pàgina ?

Paucabot (discussiócontribucions)

No és el mateix VP:ADMS que VP:VER. Per tenir article propi, calen fonts fiables que en parlin de manera significativa. Per citar-ho en un altre article, basta que sigui verificable.

Mssola (discussiócontribucions)

D'acord em sembla bé. Dona'm uns dies i modificaré la pàgina de Piera ;-)