Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Pàgines que usen etiquetes HTML autotancades no vàlides

3
Resum per Kippelboy

Tema tècnic resolt

Peprovira (discussiócontribucions)

Hola, he vist que apareix aquesta Categoria:Pàgines que usen etiquetes HTML autotancades no vàlides en un article que fins ara no la tenia (Joan Fernández i Garcia). L'article no té cap etiqueta HTML estranya (tret del <br/> que en teoria és correcte). No he sabut veure què fa que aparegui aquesta curiosa categoria, que de fet apareix només en 2 articles més... En canvi, la Categoria:Pages using invalid self-closed HTML tags sí que existeix en molts articles però és oculta. Sabríeu dir-me d'on ve? Gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquesta és una de les categories de seguiment del Mediawiki: Especial:TrackingCategories. El fet que ara aparegui en català i abans en anglès és perquè just el dia anterior es va traduir a Translatewiki MediaWiki:Deprecated-self-close-category. L'he reanomenat i ara hi estic hi passant el bot per fer una edició nul·la i forçar l'actualització de la categoria.

Hi he afegit la informació per explicar de què es tracta. L'exemple que poses és un dels casos provocats per una plantilla. He anat eliminant les plantilles de l'article una a una amb previsualització fins trobar quina ho provocava: Especial:Diff/17472226. Per netejar la categoria caldria començar millor per les plantilles.

Peprovira (discussiócontribucions)

D'acord gràcies, molt bona feina!