Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Jogeur (discussiócontribucions)

Xavier, continuo el contacte en aquest teu mitjà de discussió. Es tracta que observo que un cop passat a la pàgina de persones l'article que encapçala el títol no té la taula de continguts al principi.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No et preocupis, hi ha articles que no en tenen. Es genera automàticament a partir d'una certa llargada de la pàgina o quan hi ha moltes seccions o subseccions. Si fas cerques a l'atzar veuràs que articles similars en extensió o en nombre d'apartats tampoc hi apareix: Sergi Aguilar Sanchis, Guillem III dels Països Baixos, etc.

Jogeur (discussiócontribucions)

T'agraeixo l'aclariment.

Jogeur (discussiócontribucions)

Hola Xavier,

Tinc ja pensat i força encarrilat l'article Orfeó Borgenc, que vindria a completar el de Lluís López i Sans, ja present a wikipedia. Em caldria novament comptar amb la teva visió crítica i més objectiva que la meva, per a afinar en la redacció. Tinc l'article a: Usuari:Jogeur/proves/Orfeó Borgenc. T'agrairé qualsevol aportació.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Jogeur,

Me'l llegeixo durant els propers dies i et comento. En una llegida ràpida en diagonal, veig que hi manquen força referències per a alguns paràgrafs, i caldria neutralitzar el to (més enciclopèdic).

Gràcies, de nou, per la confiança. Salutacions.

Resposta a «Lluís López i Sans»