Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

El canvi a la plantilla Notes causa error a molts articles

5
Peprovira (discussiócontribucions)

Hola Vriullop. Sembla que el canvi a la plantilla {{Notes}} del 20/3/2017 ha deixat inactiva alguna funcionalitat que fins ara anava correctament. El cas és que ara nombrosos articles tenen erros del tipus "Error de citació: Existeixen etiquetes <ref> pel grup «A» però no l'etiqueta <references group="A"/> corresponent

Error de citació: Existeixen etiquetes <ref> pel grup «B» però no l'etiqueta <references group="B"/> corresponent"

Pots veure-ho per exemple a Boni Geebelen o a Campionat d'Espanya de Motociclisme de Velocitat

Salutacions.

Vriullop (discussiócontribucions)

Corregit, gràcies. Ara les notes surten llistades amb lletres minúscules per defecte, per diferenciar-les de les referències numerades. Altres opcions es poden veure a Plantilla:Referències/ús#Estils de llista.

Peprovira (discussiócontribucions)

Perfecte, gràcies! Ara funciona, i la idea de mostrar-ho amb lletres trobo que és molt bona. Només un suggeriment (espero no fer-me pesat): ara, la indicació de referència (on es posa la plantilla {{efn}}) es mostra com "[A 1]", "[A 2]"... mentre que la referència pròpiament dita, la {{notes}}, mostra només "a", "b"... (ho pots comprovar aquí, per exemple: Campionat_d'Espanya_de_Motociclisme_de_Velocitat#Primera_etapa_.281909-1935.29). No seria millor que en comptes de A1, A2... mostrés [A a], [A b] o similar, per tal de clarificar? Potser és complicat, però si no ho fos trobo que quedaria més clar. Salut!

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquesta plantilla, tot i tenir una aparença simple, és endimoniada amb efectes col·laterals. Finalment ho deixo numerat, tal com estava, si s'indica algun grup. Les combinacions poden ser inesperades. Les lletres minúscules apareixeran per defecte si no s'indica cap grup. Ho explico a Plantilla Discussió:Efn amb alternatives per a diferents grups de notes.

Peprovira (discussiócontribucions)

Gràcies Vriullop, ja m'imaginava que seria complicat... fent una ullada a la plantilla m'he fet una idea de la magnitud de la tragèdia. De tota manera, finalment t'ha quedat perfecte, i amb totes les possibilitats que contemples ara resulta totalment clara i flexible. Molt bona feina!

Resposta a «El canvi a la plantilla Notes causa error a molts articles»