Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Plantilles (de comarques) per a un sol article... o cap

3
Resum per Paucabot

Malentès sobre una plantilla

FranSisPac (discussiócontribucions)

Pau, ja sé que tenia pendent desfer "l'invent" de la versió "collapsed" de la plantilla {{capmuncat}} ({{Capmuncat amagada}}) que vaig incloure en la plantilla {{Taula:Osona}} per tal d'evitar un format que resultava bastant xocant. Demano disculpes pel retard. Ara mateix ho arreglo.

De totes maneres, si el que realment et (us) preocupa és això de les plantilles d'un sol ús, per consistència hauries d'aplicar-ho a pràcticament totes les plantilles de la "Categoria:Plantilles d'informació de comarques de Catalunya", incloses les de la Catalunya Nord. També s'haurien de veure les de la "Categoria:Plantilles d'informació de comarques d'Aragó". Fins i tot n'hi ha que no les fa servir cap article ({{Taula:Alt Penedès}}). Crec que tot plegat és el resultat del ben intencionat Viquiprojecte:Comarques de Catalunya.

Sort! Cordialment,

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que estàs una mica sensible amb aquest tema. No ha estat en cap moment la meva intenció abraonar-me sobre res. De fet, ni havia vist el missatge de la taverna al qual fas referència.

Faig feina de manteniment i casualment he topat amb aquesta plantilla i l'he categoritzada com a tal. Ara que m'has informat, també he categoritzat a Categoria:Plantilles per a un sol article la seva categoria mare i la germana de les comarques d'Aragó. Això ens servirà per si qualcú en el futur vol fer la feina de substituir-les als articles.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Disclpa. Efectivament se m'han barrejat una mica les coses i he acabat fent un d'aquests "per què a mi i als altres no" que tan sovint pateixes. Celebro que hagis trobat una solució millor. Cordialment,