Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules

Yuanga (discussiócontribucions)

Bones! M'he adonat que degut a la imatge que carreguem a l'esquerra dels títols, aquests no queden alineats al centre, sinó que estan lleugerament cap a la dreta. Si creieu que val la pena solucionar-ho (potser ja us està bé així) podem afegir "position:absolute;" a la plantilla a dins de "above", i convertir l'span en un div.

Agafant la infotaula de minerals quedaria així:

| above = <div style="float:left; margin-left: 3px; position:absolute;">[[Fitxer:Linecons diamond.svg|25px|Infotaula de mineral|link=]]</div>{{{nom|{{PAGENAME}}}}}

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Yuanga Aquest tema ja havia sortit (no recordo on) i el problema de fer això és que quan el nom és llarg se superposa a la icona.

A la infotaula persona estava inicialment previst tenir una icona a la dreta que no es fa servir. Aprofitant-ho, vaig fer proves de posar una icona en blanc per ocupar el mateix espai a dreta i esquerra i obligar a centrar el títol. Funciona però no ho vaig deixar. La meva opinió és que no pagava la pena. És cert que quan el nom és molt curt es nota el desalineament , però en noms mitjans-llargs costa més de percebre i, per contra, en ocupar dreta i esquerra, queda poc lloc pel títol i sovint ocupa dues línies.

Salut !

Yuanga (discussiócontribucions)

És cert, el text quedaria superposat a la imatge. Com que treballo principalment amb els articles de minerals no havia contemplat aquesta posibilitat ja que no hi ha noms tan llargs.

Resposta a «Títol alineat»