Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Dubtes d'un novell

Voraviu (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

Fa poc amb vaig estrenar amb la pàgina "Camp de concentració de Camposancos" per traducció d'una pàgina existent en gallec. Vull seguir millorant la pàgina i, tot i que llegeixo moltes guies per no haver de preguntar, és tanta la informació que trobo que es fa una mica difícil poder-ho assimilar...

He vist pàgines similars que després de la introducció inicial i, abans de les referències, hi ha un requadre a manera d'índex que a la meva no surt. També he observat diferències amb el tipus de fonts de les referències, bibliografia i enllaços. No em queda clar quan s'ha de posar majúscules, negretes o cursives. Tampoc em queda clara la diferenciació entre referències i enllaços externs.

Igual són moltes preguntes que hauria de resoldre jo sol, però...si pots donar-me un cop de mà per la part que a tu et pertoqui, doncs t'ho agrairé.

Doncs això, moltes gràcies per endavant.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Segonpal.

L'índex només surt quan tens almenys quatre subtítols (== El que sigui ==).

En quant a l'estil de les referències, si uses l'eina que hi ha a l'editor visual (Àquí ho explica), ja t'ho deixarà amb el format estàndard que compleix amb el llibre d'esti.

La diferència entre referències i enllaços externs és que les primeres serveixen per verificar allò que diu el text i els segons són enllaços addicionals que poden aportar més contingut sobre el tema. Per exemple, a Carles Puigdemont, l'enllaç a la GEC és una referència perquè verifica coses que es diuen a l'article, però la seva web personal va a la secció Enllaços externs.

Esper haver-te ajudat. Pau.

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies.