Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Discussió d'article de polític editat pel seu propi gabinet. CI

Jmc1990 (discussiócontribucions)

Bona tarda, he vist que ha tornat a revertir els canvis. Les fundacions on es diu que el Conseller Vila està de Patró o que forma part dels patronats no és correcte. Per el seu càrrec poden canviar constantment i per tant, és millor deixar-ho de manera genèrica per tal de que no es tingui que canviar cada dos per tres. D'altra banda, els altres comentaris sobre l'entrevista d'abril es cita el títol de l'entrevista ja que en cap moment, dels artícles referenciats, es dedueix que el Conseller digui que es vol presentar com Alcalde de Bcn o President. Moltes gràcies per la seva ajuda amb la pàgina.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, la primera vegada he revertit les vostres edicions perquè heu retirat informació que almenys estava referenciada. Si bé teniu raó que les referències no aportaven res i eren incorrectes, en una segona revisió de l'article he esmenat i corregit el errors que comentàveu. Podeu comprovar-ho en les noves referències aportades: Special:Diff/18495731

Jmc1990 (discussiócontribucions)

Si, el tema de les fundacions tot i que ho has obtingut de la web de govern, ja hem escrit a govern perquè ho canviïn. Treballo al Gabinet del Conseller Vila i estem fent aquests canvis. o

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia.

En primer lloc, us recordem que la Viquipèdia NO és cap plataforma de promoció, publicitat o difusió. La Viquipèdia és una enciclopèdia lliure i independent, basada en el consens, que té les seves pròpies normes i polítiques de funcionament.

Per altra banda, us recomanem que doneu un cop d'ull a les polítiques de verificabilitat i consens. Qualsevol modificació basada en aquests preceptes serà benvinguda; en canvi, si elimineu o modifiqueu arbitràriament contingut que altres editors han modificat o afegit de bona fe, les vostres edicions seran revertides.

Finalment, com us ha recordat en Kippelboy, si teniu relació directe amb la persona biografiada podríeu incórrer en un cas de conflicte d'interessos i no hauríeu de continuar editant l'article.

Jmc1990 (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Els canvis de les fundacions s'han fet ja que l'informació que es dona a la web de govern no està actualitzada. Hem sol.licitat que des de Govern es canvii l'apartat de les fundacions. Si es fixa en la discussió amb l'altre usuari he argumentat el mateix. El Conseller ja no està en aquestes fundacions i, per tant, estem actualitzant-ho. No ho revertim perquè si. Des de Govern entenc que ho canviaran en breus. D'altra banda en l'article que es diu que Santi Vila ha dit que vol ser alcalde de Barcelona no és veritat. Es basa amb l'article d'un periodista que considera (punt de vista molt subjectiu del periodista) que va suggerir ser alcalde i no és veritat. Siusplau, el tema de les fundacions i del discurs a la Cambra de Comerç objectivament crec que s'ha de solucionar. Tema fundacions, un conseller, sigui de la conselleria que sigui, entra i surt de moltes fundacions i altres associacions que lluiten pels drets civils/socials (forma part de la seva feina) i per tant és millor deixar ho de forma general que anar ho canviant cada dia. I la part de que ell ha dit que es postula com alcalde és rotundament fals. Ell ha dit que estarà allí on li digui el partit o el necessiti.

Jmc1990 (discussiócontribucions)

Agraeixo les seves recomanacions. Jo no hi tinc cap interès ni conflicte d'interessos sinó que proposo una millora prou lògica com per canviar-ho. s

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Docosong Hola, crec que ja he neutralitzat l'article. Té raó que si els càrrecs són temporals vinculats al càrrec polític no són rellevants dins de la trajectòria i que la candidatura a l'alcaldia no era explícita, sinó una interpretació del periodista. He neutralitzat l'article i avisat a l'editor que la propera vegada faci servir pàgina de discussió de la biografia en qüestió. Gràcies pel teu temps, paciència i bona fe.

Docosong (discussiócontribucions)

La seva proposta de millora està basada en dos punts:

  • hem escrit a govern perquè ho canviïn; i
  • treballo al Gabinet del Conseller Vila i estem fent aquests canvis

Recomano un cop més que doneu un cop d'ull a les normes fonts fiables, verificabilitat i conflicte d'interessos.

En el tema de les fundacions, seguint les primeres recomanacions que vau fer, es va bescanviar el temps verbal present pel passat, tal com se us ha indicat en missatges anteriors.

En el tema d'alcaldable de Barcelona, si feu una cerca senzilla a Google, trobareu que El Periòdic, El Punt Avui, Betevé o El País parlen d'aquest tema.

Perdoneu que dubti de l'afirmació que un gabinet d'una conselleria no té conflicte d'interessos amb el propi conseller.