Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Vriullop (discussiócontribucions)

Tenim una nova pàgina Especial:LintErrors amb els errors típics d'etiquetes HTML, per exemple un small obert i no tancat. Són milers d'errors però n'hi ha que són provocats per plantilles usades massivament. De moment, l'analitzador wiki arregla aquests errors, però d'aquí a un any seran errors reals fent que canviï l'aspecte de les pàgines afectades.

Per a una informació més tècnica sobre els motius es pot veure mw:Parsing/Replacing Tidy/FAQ. Una eina addicional és "Enable parser migration tool" en les preferències d'edició que obre la caixa d'edició amb una doble previsualització amb el parser actual i el futur.

Què cal fer? El primer objectiu marcat és solucionar els errors d'alta prioritat. Tothom hi pot col·laborar, només calen coneixements wiki bàsics. La pàgina especial està classificada per tipus d'error i en cadascun hi ha la llista de pàgines amb errors, amb un enllaç "edita" que marca el lloc de l'error, i amb una icona d'ajuda que explica quin tipus d'error és i com es pot solucionar, en anglès.

Resposta a «Errors de lint»