Tema de Usuari Discussió:Paucabot

preparant demos infotaules

3
Resum per Paucabot

Això.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

hauràs vist que estic repassant infotaules, afegint l'item i reocant algun paràmetre. Lo de l'item s'hauria de posar arreu, no menja pa i permet fer-la servir en pàgines diferents a la pròpia de l'article. Bé, l'objecte és preparar un lloc on poder mostrar el resultat de la feina feta amb infotaules 100% WD. Fes un cop d'ull a Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules/Mostres. Vaig per la meitat però en articles afectats estan representats uns 300.000 el 95% dels que tenen infotaula.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. T'estava seguint. Ja tenia pensat mirar d'anar acabant totes les infotaules, però havia prioritzat la visualització de les infotaules als articles. A part de |item= (a partir d'ara ho posaré des del principi), una altra feina que s'hauria de fer és documentar-les. En la seva majoria, no expliquen quins ítems de WD importen.

Per mostrar com funcionen, una altra cosa que podríem fer és posar un o dos enllaços a la pàgina de documentació de les plantilles o inserir-les com a {{IEV}}.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

ja estan aquests enllaços. El nom en majúscules de la capçalera envia a la plantilla (i la documentació que tingui) i la icona multifull envia als exemples en aquelles que són multiús.

Estic d'acord en que fer documentació és l'altra feina. Jo tinc pendent la de persona abans que la gent continuï posant la plantilla en blanc com ja va passar.