Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Per a grups musicals, millor {{Infotaula organització}} que {{Infotaula de músic}}.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Considero que l'existència d'uns paràmetres específics dins de la {{infotaula de músic}} per grups o bandes era per fer servir aquesta plantilla en aquests casos. És més propera, està més adaptada aquesta que la infotaula d'organització. Des de quan s'ha decidit fer aquest canvi? Pot ser s'hauria de canviar la documentació en ambdues plantilles.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

I amb això que fem?

{{Infotaula de músic
    <!-- Versió per a GRUP-->
| tipus_infotaula      = grup
| nom                  = 
Paucabot (discussiócontribucions)

Des de feia temps ja s'usaven les dues plantilles indistintament. Vaig optar per la d'organització perquè quadrava més amb un grup de persones (no té data de naixement, té lloc de formació, etc.). A més, la d'org, té paràmetres que la de persona no té com el logo, etc. En tot cas, perquè dius que està més adaptada? Jo, a {{infotaula organització}} no hi trob a faltar cap paràmetre ...

I sí, les documentacions s'han de millorar molt. Si pegues una ullada a la quarta columna de Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules, veuràs que la majoria que hem wikidatitzat encara no s'han documentat.

Això que posa {{Infotaula de músic}} diria que és a extingir. En general, les infotaules amb paràmetres locals són a extingir.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Has afegit l'apartat de grups de música el 16 d'abril, llavors no fa tant que es «compatible». No estava al cas, ara he vist els dos fils de discussió en ambdues plantilles. Be, la infotaula de músic no és local, està adaptada a WD i dels paràmetres nous afegits a la d'organització, només un importa de WD. Trobo que dues infotaules per un mateix tipus d'article (bandes) no és gaire eficient. Pot ser s'hauria d'obrir un tema de discussió i prendre la decisió per consens de més de dues persones... A mi tan se me'n dona, una o l'altre, però s'ha de triar una i esmerçar en ella tot l'esforç.

Paucabot (discussiócontribucions)

No m'has aclarit què li manca a la d'organització. Si bàsicament vaig importar paràmetres locals és perquè ja s'havien incorporat de WD la majoria de coses que es podien importar. Els camps locals que vaig importar també són locals a {{Infotaula músic}}.

Jo també trob que dues plantilles diferents que facin el mateix no té gaire sentit. És per això que tenia pensat migrar-les totes a organització, que clarament és la infotaula que més li escau.

Si a tu t'és igual, podem oficialitzar el trasllat a {{Infotaula organització}}. Podem demanar més opinions també, si vols.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A primera vista no l'hi manca cap, m'ho havia mirat abans que afegissis aquest bloc, tot i que faig el seguiment d'algunes infotaules m'he perdut aquest pas. Com t'he comentat, no tinc cap preferència. Si tu creus que és més adient la d'organització, doncs... endavant, no he vist cap oposició a les pàgines de discussió de les plantilles. Pot ser s'hauria de comentar la migració a la de músic i retocar la documentació. Si necessites un cop de mà, ja saps, a disposar!

Paucabot (discussiócontribucions)

Ok. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Prenc nota.