Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Sobre la A de Viquipèdia

3
Resum per Paucabot

La Viquipèdia no és una anarquia

Joanpetit (discussiócontribucions)

Bones,

Acabo de fer-me un compte i he afegit un paràgraf introductori a l'entrada de Santiago Carrillo Solares, tractant de contextualitzar la mort de Puig i Antich amb els contactes diplomàtics de Carrillo amb el franquisme.

No trobeu que seria coherent afegir un cercle a la A de viquipèdia? Tenint en compte que és un projecte comunitari, descentralitzat, auto organitzat i que cerca un major coneixement, i en conseqüència, una major llibertat de les persones, i en que a més no hi ha un poder coercitiu ni autoritari desmesurat (que de fet, el petit poder que s'exerceix és d'aquelles persones que tenen un major recorregut i coneixement sobre Viquipèdia, i per tant una certa autoritat legítima de veritat que les hi pertoca, que no per això els hi permet abusar-ne, ni exercir-lo en altres àmbits)

Gràcies i Salut!

I veig el missatge millor aquí que a ajuda :)

Vriullop (discussiócontribucions)
Joanpetit (discussiócontribucions)

Hola, ja ho penso que això no es canvia així de cop :)

Però per cert, crec que hauré d'ampliar les entrades d'anarquia i demés, perquè seria interessant ampliar-ne la perspectiva, sobretot per a interès de la comunitat i interès cultural al cap i a la fi!!

Perquè això de que la Viquipèdia no és una anarquia, bé segons com es miri. Tot i que al final l'objectiu és l'enciclopèdic, la manera de treballar per a mi és bastant anàrquica.

Salut!