Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Regidors que no compleixen criteris generals d'admissibilitat

4
Resum per Paucabot

Admissibilitat de regidors sabadellencs

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola Paucabot,

He vist que has anat col·locant la plantilla de que els articles sobre regidors de l'Ajuntament de Badalona poden no complir els criteris generals d'admissibilitat. Sento dir-te que el creador d'aquests articles sóc jo i, en certa manera, en sóc responsable de la seva millora sempre que sigui possible. De fet vaig crear-los mica en mica i només els regidors dels quals vaig trobar referències a publicacions sobretot de caràcter general i no local -com ja hem vas dir una vegada-, així que, per mi, si els vols proposar a votació d'esborrament, ja els pots posar directament. Perquè sincerament, no entenc per què Miguel Jurado Tejada no té dita plantilla, però en canvi sí Josep Duran Vázquez, que tenen el mateix tipus de referències, i ja no diguem l'article de Sonia Egea Pérez. Què passa? Que pel fet de ser diputada al Parlament de Catalunya, encara que no tingui cap referència és digne d'estar a la Viquipèdia? Sincerament, reitero, pots proposar directament tots els articles de regidors de Badalona a esborrament o fusió i que decideixin la comunitat.

Cordialment.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Sorenike. Disculpes si t'han sabut greu les meves edicions. No hi ha cap intenció de fer emprenyar ningú, només de millorar l'encilopèdia. Faig el que puc i si qualcuns duen l'avís i d'altres no, podria ser perquè jo ni cap altra persona els hagués revisat. A la Viquipèdia hi ha milers d'articles que ningú no s'ha llegit mai (en alguns casos, ni tan sols el propi autor).

Respecte a la diputada, aquest sí que l'he repassat i no l'hi he posat l'avís perquè a la Viquipèdia consideram els diputats al Parlament de Catalunya admissibles (a diferència dels regidors, per exemple). Si trobes que no és admissible, evidentment que tu mateix li pots posar l'avís.

En quant als articles que sí que els hi he posat l'avís, ho he fet perquè consider que no n'hi ha cap font fiable que en parli de manera significativa. Algunes citacions aquí i allà, però no fonts fiables que hagin escrit significativament sobre aquests personatges. En tot cas, la meva opinió no va a missa i en podem xerrar, si vols, a les discussions dels articles.

La meva idea no és proposar-los per esborrar, sinó mirar si es poden millorar. Si no és així, sempre hi serem a temps d'esborrar-los. L'avís es precisament perquè més gent hi pugui dir la seva ...

Cordialment, també.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola de nou. Sento el to d'abans, sí que em sap una mica de greu, perquè hi vaig estar treballant buscant informació precisament que fos de fonts fiables a nivell de premsa, que normalment utilitzem per a molts articles (La Vanguardia, El Punt Avui...) Sí entenc la teva postura, però sincerament trobo que, per exemple, de personalitats actuals, moltes vegades extraiem precisament la informació de la premsa, com vaig fer en aquest cas i encara que siguin regidors poden ser vàlids.

En tot cas, miraré de veure si en trobo més informació, i sinó esperaré a veure si hi ha propostes. En tot cas, sento haver-me posat d'aquesta forma, reitero les meves disculpes.

Salutacions.

Paucabot (discussiócontribucions)

T'agraesc el canvi de to i les disculpes. De veres.

Si qualque article de la premsa en parla de manera significativa o fins i tot, n'és el tema principal, ja basta per verificar-ne la seva admissibilitat però articles com aquest, que ni tan sols diuen el nom del regidor al titular són massa tangencials com per fer admissible l'article. Tres articles com aquest + informacions de la revista del poble no basten per verificar-ne la seva admissibilitat.