Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:QuimGil

Xaubareda (discussiócontribucions)

Hola Quim, vull crear una entrada nova, i és la primera vegada que ho faig. El cas és que a l'hora de desar els canvis que vull fer, no tinc la pestanya "Desa la pàgina" que surt a totes les pàgines d'ajuda que he vist. A mi només em surt l'opció "Publica els canvis" o "Publica la pàgina". Si la previsualitzo, després tampoc tinc la opció de desar, només puc publicar. Què passa?

QuimGil (discussiócontribucions)

Hola @Xaubareda! Cap problema, ja ho estàs fent bé. Simplement succeeix que el que abans es deia "Desa" ara es diu "Publica". El motiu és que "Desa" podia donar a entendre als usuaris que els seus canvis podrien ser desat privadament en comptes del que actualment succeeix: els canvis són immediatament públics.

Molta sort en les teves primeres passes editant la Viquipèdia (i en les segones també). ;) Si tens més preguntes estaré encantat d'ajudar-te.

Xaubareda (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Xaubareda (discussiócontribucions)

Hola Quim! Ja veus que tot just començo... Espero haver millorat l'aparença de currículum. He intentat redactar allà on semblava massa esquemàtic. Vaig que has eliminat moltes categories que havia posat. M'agradaria que se'n mantigués alguna més, com per exemple la de videoinstal.lacions, que a més té entrada pròpia a la Viquipèdia. L'artista que estic entrant destaca precisament pels videopoemes i les videoinstal.lacions.

QuimGil (discussiócontribucions)
Xaubareda (discussiócontribucions)

Cert! Gràcies per clarificar-ho. Per altra banda, necessito ajuda... Em diuen que l'article pot no ser admissible, que hauria de modificar les fonts, però no entenc el perquè. Ja he suprimit una referència a un article d'una revista poc coneguda (però acadèmica, per cert), i la resta són enllaços o referències de fonts fiables o de diaris com El País, El Periódico i El Punt Avui. Potser els articles dels diaris no es consideren fonts fiables?

Per altra banda, també em diu que s'assembla molt a un currículum. Ja hi he fet canvis importants per redactar allà on tenia llistats, però el mateix missatge segueix allà. Em pregunto amb quina freqüència es revisen els articles, és a dir, si recomanen fer modificacions, i si les modificacions s'han fet correctament, quan és que el missatge d'advertència desapareix.

Gràcies d'avançada!

QuimGil (discussiócontribucions)

Les biografies de persones vives són un tema molt sensible perquè hi ha molta gent que vol tenir "la seva pàgina a Wikipedia" i no és senzill destriar el gra de la palla. Això no és una acusació a tu en concret, només t'explico la mentalitat de l'editor que es troba dia sí i dia també pàgines creades amb una intenció no enciclopèdica sinó promocional.

Et recomano que facis un cop d'ull a Viquipèdia:Biografies de persones vives.

Ah, i les referències a revistes acadèmiques són molt benvingudes! Això és una enciclopèdia, aquí prima el criteri de veracitat per sobre del de popularitat.

Xaubareda (discussiócontribucions)

Ja, ja m'ho imagino, entenc el perquè dels criteris tan específics de la Viquipèdia.

Pel que fa a les fonts, tornaré a incloure la referència de la revista científica. Els articles a diaris com El País, El Periódico i El Punt Avui es consideren fiables?

QuimGil (discussiócontribucions)
Xaubareda (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Resposta a «Desar pàgines»