Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:ÀlexHinojo

Townie (discussiócontribucions)

Hola Àlex, merci per preparar la campanya d'ORES! Una cosa: quan vam començar amb Viquipèdia:Etiquetes, es va crear la campanya actual per avaluar el tipus d'edició. Des de llavors, em sembla que qui ho munta enfoca de manera diferent aquest tipus de campanya, i prefereixen començant muntar una campanya per "edit quality" un cop fets altres tràmits.

Fa relativament poc van incorporar suport pel català a revscoring, i ara l'Amir està provant el model reverted. Potser ens diran de repassar els resultats, i llavors ja tindrem el model bàsic enllestit. Si després encetem campanyes de damaging i goodfaith, per acabar de millorar el model, crec que ja en podríem tenir prou per fer un nou bot reversor. Aquestes campanyes em semblen molt més senzilles que l'actual (simplement cal dir si s'ha malmès alguna part de l'article durant l'edició, i si l'edició era de bona fe o no), i més profitoses a curt termini. Què et sembla?

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Townie gràcies pels comentaris. La idea seria intentar enllestir tota la part de "feinada" que puguem durant els propers dies. Parlaré amb l'Amir perquè ens aconselli quins paquets hauriem d'obrir perquè el dia 16 març poguéssim tenir-ho activat. La idea seria intentar "demostrar un cop de força" de la comunitat, intentant coordinar-nos per col·laborar al màxim amb el model. Un cop això ja ens dirien quins són els passos a seguir. Dit això, TOTES les teves propostes em semblen bones. La idea és intentar aprofitar el múscul de la comunitat per avançar en aquest tema :-)

Resposta a «ORES»