Usuari Discussió:ÀlexHinojo

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Pau Cabot · [[Usuari Discussió:

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:ÀlexHinojo/Arxiu 1 en data 25-11-2017.

Hola Alex-Kippelboy. No se si aquest és ell lloc per fer-ho (ni si el format que estic fent servir és el correcte) però , buscant, en algun lloc he llegit que haig de contestar no en la meva pàgina de discussió sinó en el de l'altre.I no se m'ocorre fer-ho d'altra manera. Simplement voldria agrair el teu avís sobre l'article de Hou Hsiao Hsien i fer el mateix amb Jaumellecha i amb Jey, Si no ho he fet bé, disculpam les molèsties. La veritat és que les instruccions de la Viquipèdia em costen molt.

Maco Dudua

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Congratulations! The Wikipedia Asian Month is has ended and you've done amazing work of organizing. What we've got and what's next?

Here are some number I would like to share with you
Total submitted: 7429 articles; 694 users
Here are what will come after the end of WAM
  • Make sure you judge all articles before December 12th, and participants who can improve their contribution (not submit) before December 10th.
  • Once you finish the judging, please update this page after December 12th
  • There will be three round of address collection scheduled: December 15th, December 20th, and December 25th.
  • Please report the local Wikipedia Asian Ambassador (who has most accepted articles) on this page, if the 2nd participants have more than 30 accepted articles, you will have two ambassadors.
  • There will be a progress page for the postcards.

If you no longer want to receive the WAM organizer message, you can remove your username at this page.

Best Wishes,
Sailesh Patnaik using

Eloi Montes (discussiócontribucions)

Tinc una qüestió referent al WAM d'aquest any, i no savia a on ni a qui adressar-me, espero que no sigui cap inconvenient deixar la pregunta aquí. Aquest any (2017), vaig guanyar el concurs del WAM, i en principi, tenia que rebre una segona postal i un certificat corresponent a Wikipedia Asian Ambassador, i a aquestes dades segueixo sense haver rebut cap de les dues coses, i a pesar de que, segons posa allà, es una qüestó de la organització internacional, hem pregunto si tenia que rebre aquestes coses? En cas de que no, cap problema, però en cas de que ho hagués de rebre, es podría saber que s'ha fet d'elles? (es el primer any que guanyo un concurs i no se gaire bé com funciona això, i hem torno a disculpar per no saber on fer aquesta pregunta).

Resposta a «What's Next (WAM)»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»

Thanks for participation as an organizer in Wikipedia Asian Month 2017

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear WAM organizer,

Thanks for your hard work to bring the event globally, especially in your community. As an reward of your effort, we will send you a postcard. Please fill out this form (this is the same as other participants filled, you can ignore irrelevant questions if any). --Fantasticfears (talk) 11:59, 21 feb 2018 (CET)

Resposta a «Thanks for participation as an organizer in Wikipedia Asian Month 2017»
Climent Sostres (discussiócontribucions)

Gràcies pel suggeriment. De moment, he fet Marie-Pierre Pruvot i encara no he mirat si és un dels noms de la llista.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)
Resposta a «Dones»
DoriyakiSan (discussiócontribucions)

Hola Àlex, avui he afegit al projecte de The dinner party a Cornèlia Scipio i després he vist que altres Cornèlies Scipio que ja estan entrades a la viqui son anomenades Cornèlia Escipiona (la Major i la Menor). Quin seria el procediment per canviar el nom de la pàgina que he creat ? Hauria de crear una pàgina nova amb el títol correcte i copiar-hi el contingut ? Després hauria de marcar la incorrecte amb alguna plantilla per ser esborraeda ? Dubtes, dubtes ... :-)

Resposta a «Llista de dones a l'Heritage Floor»
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola Àlex, avui he comentat en una reunió amb VilaWeb la possibilitat que en articles de la premsa digital es poguessin enllaçar paraules, determinades per la redacció, a la Viquipèdia i que el lector pogués tornar a l’article del diari amb un sòl clic per seguir llegint-lo. Això ja es pot fer actualment, però comporta retards i més clics. Vicent Partal m'ha dit que ja s'havia tractat aquest tema amb algú a Viquipèdia. Jo ho crec interessant.

També ho he comentat a Davidpar (llur Discussió) que m'ha contestat que creu es va descartar. Em pots dir alguna cosa (diferit, descartat, cercant recursos, etc.?)

Resposta a «Enllaç a Viquipèdia des de premsa digital»
Millars (discussiócontribucions)

Hola Àlex. He vist que havies fet un article, però no t'has anotat a la llista de participants i per tant, tampoc has incluit l'article a la llista.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)
Resposta a «Intercultur»
Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: Veig que has eliminat unes quantes infotaules-científic, convertint-les en infotaules-persona (sense parámetres). Ets conscient de que alguna informació que existia a les infotaules-científic pot haver desaparegut? Per exemple: a l'article Carl Friedrich Gauß ara, a l'infotaula, no apareix la seva tesi doctoral, amb la seva data, l'enllaç corresponent i el nom del seu director de tesi. Tesi que és d'una importància cabdal, perquè és la primera demostració completa del teorema fonamental de l'àlgebra.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

En aquest cas la informació s'hauria de posar a Wikidata, així tothom se'n pot beneficiar. No havia vist aquest camp, disculpa :-)

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Al wikidata he vist que es pot posar el títol de la tesi doctoral i el director de la tesi, però no veig forma de posar l'any de la tesi ni l'enllaç al text original. Lo de la tesi doctoral era només un exemple: hi ha altres dades que desapareixen (com les coordenades de la sepultura) o es modifiquen fins fer-les inintel·ligibles (el cementiri on està enterrat: està al cementiri municipal de Göttingen i ara posa Albanifriedhof sense cap altra indicació). Lo d'agafar les dades del wikidata és molt pràctic quan són dates o texts que tenen fàcil traducció, en cas contrari el tema és més pelut.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Ferran Mir arribo aquí després de respondre el tema tesi a l'altra discussió.

Sobre la sepultura:

  • les coordenades a WD s'han de situar com a qualificador de lloc d'enterrament (P119). Ja està fet, i ara tothom ho tindrà a l'abast.
  • Albanifriedhof és el nom del cementiri de Göttingen. Nosaltres no tenim article, però altres 4 WPs si que en tenen. Si el nom oficial et sembla poc descriptiu, recorda que la descripció en català és la que nosaltres volem, en el benentès que allò que posem haurà de ser vàlid per a qualsevol ús que es faci des de l'entorn CA. Per exemple, els bielorussos han escrit "Cementiri St. Albano a Göttingen", altres llengües l'han traduït posant "Cementiri St. Albano" i la majoria han deixat el nom en llengua original. Tu tries.
Ferran Mir (discussiócontribucions)

OK @Amadalvarez. En prenc nota. A partir d'ara ho posaré al wikidata. ¿Hi ha alguna forma de traspassar automàticament les dades d'enterrament que s'han posat a les infotaules al Wikidata? Jo recordo haver-ne posat unes quantes, però no sabria dir-te quines...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hi ha una eina que funciona per algunes propietats però és una mica limitada.

https://tools.wmflabs.org/pltools/harvesttemplates/

en tot cas, crec que no sap carregar qualificadors, o sigui que per les coordenades segur que no serveix.

Si vols podem tenir una llista d'articles amb sepultura que no la tenen a WD

Resposta a «Eliminació infotaules científic»