Usuari Discussió:ÀlexHinojo

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Pau Cabot · [[Usuari Discussió:

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:ÀlexHinojo/Arxiu 1 en data 25-11-2017.

Hola Alex-Kippelboy. No se si aquest és ell lloc per fer-ho (ni si el format que estic fent servir és el correcte) però , buscant, en algun lloc he llegit que haig de contestar no en la meva pàgina de discussió sinó en el de l'altre.I no se m'ocorre fer-ho d'altra manera. Simplement voldria agrair el teu avís sobre l'article de Hou Hsiao Hsien i fer el mateix amb Jaumellecha i amb Jey, Si no ho he fet bé, disculpam les molèsties. La veritat és que les instruccions de la Viquipèdia em costen molt.

Maco Dudua

Thanks for participation as an organizer in Wikipedia Asian Month 2017

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear WAM organizer,

Thanks for your hard work to bring the event globally, especially in your community. As an reward of your effort, we will send you a postcard. Please fill out this form (this is the same as other participants filled, you can ignore irrelevant questions if any). --Fantasticfears (talk) 11:59, 21 feb 2018 (CET)

Resposta a «Thanks for participation as an organizer in Wikipedia Asian Month 2017»
Climent Sostres (discussiócontribucions)

Gràcies pel suggeriment. De moment, he fet Marie-Pierre Pruvot i encara no he mirat si és un dels noms de la llista.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)
Resposta a «Dones»
DoriyakiSan (discussiócontribucions)

Hola Àlex, avui he afegit al projecte de The dinner party a Cornèlia Scipio i després he vist que altres Cornèlies Scipio que ja estan entrades a la viqui son anomenades Cornèlia Escipiona (la Major i la Menor). Quin seria el procediment per canviar el nom de la pàgina que he creat ? Hauria de crear una pàgina nova amb el títol correcte i copiar-hi el contingut ? Després hauria de marcar la incorrecte amb alguna plantilla per ser esborraeda ? Dubtes, dubtes ... :-)

Resposta a «Llista de dones a l'Heritage Floor»
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola Àlex, avui he comentat en una reunió amb VilaWeb la possibilitat que en articles de la premsa digital es poguessin enllaçar paraules, determinades per la redacció, a la Viquipèdia i que el lector pogués tornar a l’article del diari amb un sòl clic per seguir llegint-lo. Això ja es pot fer actualment, però comporta retards i més clics. Vicent Partal m'ha dit que ja s'havia tractat aquest tema amb algú a Viquipèdia. Jo ho crec interessant.

També ho he comentat a Davidpar (llur Discussió) que m'ha contestat que creu es va descartar. Em pots dir alguna cosa (diferit, descartat, cercant recursos, etc.?)

Resposta a «Enllaç a Viquipèdia des de premsa digital»
Millars (discussiócontribucions)

Hola Àlex. He vist que havies fet un article, però no t'has anotat a la llista de participants i per tant, tampoc has incluit l'article a la llista.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)
Resposta a «Intercultur»
Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: Veig que has eliminat unes quantes infotaules-científic, convertint-les en infotaules-persona (sense parámetres). Ets conscient de que alguna informació que existia a les infotaules-científic pot haver desaparegut? Per exemple: a l'article Carl Friedrich Gauß ara, a l'infotaula, no apareix la seva tesi doctoral, amb la seva data, l'enllaç corresponent i el nom del seu director de tesi. Tesi que és d'una importància cabdal, perquè és la primera demostració completa del teorema fonamental de l'àlgebra.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

En aquest cas la informació s'hauria de posar a Wikidata, així tothom se'n pot beneficiar. No havia vist aquest camp, disculpa :-)

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Al wikidata he vist que es pot posar el títol de la tesi doctoral i el director de la tesi, però no veig forma de posar l'any de la tesi ni l'enllaç al text original. Lo de la tesi doctoral era només un exemple: hi ha altres dades que desapareixen (com les coordenades de la sepultura) o es modifiquen fins fer-les inintel·ligibles (el cementiri on està enterrat: està al cementiri municipal de Göttingen i ara posa Albanifriedhof sense cap altra indicació). Lo d'agafar les dades del wikidata és molt pràctic quan són dates o texts que tenen fàcil traducció, en cas contrari el tema és més pelut.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Ferran Mir arribo aquí després de respondre el tema tesi a l'altra discussió.

Sobre la sepultura:

  • les coordenades a WD s'han de situar com a qualificador de lloc d'enterrament (P119). Ja està fet, i ara tothom ho tindrà a l'abast.
  • Albanifriedhof és el nom del cementiri de Göttingen. Nosaltres no tenim article, però altres 4 WPs si que en tenen. Si el nom oficial et sembla poc descriptiu, recorda que la descripció en català és la que nosaltres volem, en el benentès que allò que posem haurà de ser vàlid per a qualsevol ús que es faci des de l'entorn CA. Per exemple, els bielorussos han escrit "Cementiri St. Albano a Göttingen", altres llengües l'han traduït posant "Cementiri St. Albano" i la majoria han deixat el nom en llengua original. Tu tries.
Ferran Mir (discussiócontribucions)

OK @Amadalvarez. En prenc nota. A partir d'ara ho posaré al wikidata. ¿Hi ha alguna forma de traspassar automàticament les dades d'enterrament que s'han posat a les infotaules al Wikidata? Jo recordo haver-ne posat unes quantes, però no sabria dir-te quines...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hi ha una eina que funciona per algunes propietats però és una mica limitada.

https://tools.wmflabs.org/pltools/harvesttemplates/

en tot cas, crec que no sap carregar qualificadors, o sigui que per les coordenades segur que no serveix.

Si vols podem tenir una llista d'articles amb sepultura que no la tenen a WD

Resposta a «Eliminació infotaules científic»
Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones ÀlexHinojo, he estat mirant l'article del Referèndum sobre la independència de Catalunya i he vist que està força bé, molt complet. Potser caldrien petits retocs de format i acabar d'introduir algunes informacions. Que penses per proposar-lo per art. de qualitat o almenys com a bo. Així també veuriem que en pensen altres usuaris/es i podriem acabar de retocar-lo. En tot cas, qui hauria de presentar-lo a qualitat, un article així? I, es pot presentar un article de "semi-actualitat"? Salut i gràcies.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Metralleta95 crec que és un article massa "proper", tot i ser molt complet, per a ser nomenat AdQ. Dit això, penso que -si es vol proposar- qualsevol editor ho pot fer (tu mateix, si vols ;). No soc dels més actius en avaluació d'AdQs, pel que no se si la meva opinió pot comptar gaire. Dit això, en ser un dels temes més polèmics i a l'hora més llegits darrerament, tot el que sigui millorar la qualitat de l'article, benvingut sia :-)

Metralleta95 (discussiócontribucions)

D'acord, perfecte! Moltes gràcies^^

Resposta a «Qualitat-Referèndum CAT (2017)»
Townie (discussiócontribucions)

Hola Àlex, merci per preparar la campanya d'ORES! Una cosa: quan vam començar amb Viquipèdia:Etiquetes, es va crear la campanya actual per avaluar el tipus d'edició. Des de llavors, em sembla que qui ho munta enfoca de manera diferent aquest tipus de campanya, i prefereixen començant muntar una campanya per "edit quality" un cop fets altres tràmits.

Fa relativament poc van incorporar suport pel català a revscoring, i ara l'Amir està provant el model reverted. Potser ens diran de repassar els resultats, i llavors ja tindrem el model bàsic enllestit. Si després encetem campanyes de damaging i goodfaith, per acabar de millorar el model, crec que ja en podríem tenir prou per fer un nou bot reversor. Aquestes campanyes em semblen molt més senzilles que l'actual (simplement cal dir si s'ha malmès alguna part de l'article durant l'edició, i si l'edició era de bona fe o no), i més profitoses a curt termini. Què et sembla?

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Townie gràcies pels comentaris. La idea seria intentar enllestir tota la part de "feinada" que puguem durant els propers dies. Parlaré amb l'Amir perquè ens aconselli quins paquets hauriem d'obrir perquè el dia 16 març poguéssim tenir-ho activat. La idea seria intentar "demostrar un cop de força" de la comunitat, intentant coordinar-nos per col·laborar al màxim amb el model. Un cop això ja ens dirien quins són els passos a seguir. Dit això, TOTES les teves propostes em semblen bones. La idea és intentar aprofitar el múscul de la comunitat per avançar en aquest tema :-)

Resposta a «ORES»
RosaMPG (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

moltes gràcies pel teu comentari i pel consell pel que fa a ser "usuària". La veritat és que tot just estic començant, i ha estat en el marc del projecte Viquiprojecte:Wikidones de La Bonne. L'article de la Sociedad Progresiva Femenina és sols la traducció del que ja hi havia a la Wikipedia en castellà. M'ho estic passant molt bé i em permet "enriquir-me" (ja que la meva feina habitual no té el vessant creatiu). Tinc moltíssims dubtes i em falten per conèixer i dominar molts dels entrellats de l'edició a la Viqui! Però confio que "piano piano si va lontano" ;-) Salut i seguim! Pd: per la meva formació (història, arqueologia, gestió cultural, feminisme...) estic oberta a col·laborar en projectes diversos. He vist el de Viquidones/20000dones, molt interessant!

Resposta a «Merci!»
KRLS (discussiócontribucions)

He vist la teva edició a QQ17 i et comento que també havia decidit el mateix. Ens podríem proposar tenir buida la categoria abans de finals d'any. :D

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Si mires més edits, ja ho he estat fent (categories wikidata, entrades wikidata i interwikis a seccions. La meva idea és anar fent el que tenia pendent de qq17 i tasques que no m'ocupin cervell de tant en tant :P

Resposta a «Interwikis»