Usuari Discussió:ÀlexHinojo

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Pau Cabot · [[Usuari Discussió:

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:ÀlexHinojo/Arxiu 1 en data 25-11-2017.

Hola Alex-Kippelboy. No se si aquest és ell lloc per fer-ho (ni si el format que estic fent servir és el correcte) però , buscant, en algun lloc he llegit que haig de contestar no en la meva pàgina de discussió sinó en el de l'altre.I no se m'ocorre fer-ho d'altra manera. Simplement voldria agrair el teu avís sobre l'article de Hou Hsiao Hsien i fer el mateix amb Jaumellecha i amb Jey, Si no ho he fet bé, disculpam les molèsties. La veritat és que les instruccions de la Viquipèdia em costen molt.

Maco Dudua

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones ÀlexHinojo, he estat mirant l'article del Referèndum sobre la independència de Catalunya i he vist que està força bé, molt complet. Potser caldrien petits retocs de format i acabar d'introduir algunes informacions. Que penses per proposar-lo per art. de qualitat o almenys com a bo. Així també veuriem que en pensen altres usuaris/es i podriem acabar de retocar-lo. En tot cas, qui hauria de presentar-lo a qualitat, un article així? I, es pot presentar un article de "semi-actualitat"? Salut i gràcies.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Metralleta95 crec que és un article massa "proper", tot i ser molt complet, per a ser nomenat AdQ. Dit això, penso que -si es vol proposar- qualsevol editor ho pot fer (tu mateix, si vols ;). No soc dels més actius en avaluació d'AdQs, pel que no se si la meva opinió pot comptar gaire. Dit això, en ser un dels temes més polèmics i a l'hora més llegits darrerament, tot el que sigui millorar la qualitat de l'article, benvingut sia :-)

Metralleta95 (discussiócontribucions)

D'acord, perfecte! Moltes gràcies^^

Resposta a «Qualitat-Referèndum CAT (2017)»
Townie (discussiócontribucions)

Hola Àlex, merci per preparar la campanya d'ORES! Una cosa: quan vam començar amb Viquipèdia:Etiquetes, es va crear la campanya actual per avaluar el tipus d'edició. Des de llavors, em sembla que qui ho munta enfoca de manera diferent aquest tipus de campanya, i prefereixen començant muntar una campanya per "edit quality" un cop fets altres tràmits.

Fa relativament poc van incorporar suport pel català a revscoring, i ara l'Amir està provant el model reverted. Potser ens diran de repassar els resultats, i llavors ja tindrem el model bàsic enllestit. Si després encetem campanyes de damaging i goodfaith, per acabar de millorar el model, crec que ja en podríem tenir prou per fer un nou bot reversor. Aquestes campanyes em semblen molt més senzilles que l'actual (simplement cal dir si s'ha malmès alguna part de l'article durant l'edició, i si l'edició era de bona fe o no), i més profitoses a curt termini. Què et sembla?

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Townie gràcies pels comentaris. La idea seria intentar enllestir tota la part de "feinada" que puguem durant els propers dies. Parlaré amb l'Amir perquè ens aconselli quins paquets hauriem d'obrir perquè el dia 16 març poguéssim tenir-ho activat. La idea seria intentar "demostrar un cop de força" de la comunitat, intentant coordinar-nos per col·laborar al màxim amb el model. Un cop això ja ens dirien quins són els passos a seguir. Dit això, TOTES les teves propostes em semblen bones. La idea és intentar aprofitar el múscul de la comunitat per avançar en aquest tema :-)

Resposta a «ORES»
RosaMPG (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

moltes gràcies pel teu comentari i pel consell pel que fa a ser "usuària". La veritat és que tot just estic començant, i ha estat en el marc del projecte Viquiprojecte:Wikidones de La Bonne. L'article de la Sociedad Progresiva Femenina és sols la traducció del que ja hi havia a la Wikipedia en castellà. M'ho estic passant molt bé i em permet "enriquir-me" (ja que la meva feina habitual no té el vessant creatiu). Tinc moltíssims dubtes i em falten per conèixer i dominar molts dels entrellats de l'edició a la Viqui! Però confio que "piano piano si va lontano" ;-) Salut i seguim! Pd: per la meva formació (història, arqueologia, gestió cultural, feminisme...) estic oberta a col·laborar en projectes diversos. He vist el de Viquidones/20000dones, molt interessant!

Resposta a «Merci!»
KRLS (discussiócontribucions)

He vist la teva edició a QQ17 i et comento que també havia decidit el mateix. Ens podríem proposar tenir buida la categoria abans de finals d'any. :D

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Si mires més edits, ja ho he estat fent (categories wikidata, entrades wikidata i interwikis a seccions. La meva idea és anar fent el que tenia pendent de qq17 i tasques que no m'ocupin cervell de tant en tant :P

Resposta a «Interwikis»
Habicht (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

Estic preparant dins del màster de formació de professorat de secundària un treball sobre l’ús de la Viquipèdia per a desenvolupar la competència digital entre els alumnes. A banda d’un marc teòric que recull experiències similars i d’una enquesta que he fet a 4t d’ESO i 2n de Batxillerat (i que potser seria útil per a l’amical, ja us passaré els resultats), estic dissenyant una proposta d’intervenció. El projecte que pensava dissenyar és sobre la il·lustració d’articles matemàtics relacionats amb els continguts de 1r de Batxillerat (per exemple, sobre geometria en el pla).

Et volia demanar si a l'amical teniu algun material preparat per a secundària (ESO o Batxillerat), i si hi ha algun sistema de mentoratge o voluntariat, per exemple visitant l’institut per fer una petita introducció a la Viquipèdia, o fent un seguiment del projecte a través de la Viquipèdia. He vist que hi ha aquestes experiències [1] i recursos [2], i que hi ha ambaixadors a les universitats.

Moltes gràcies!

[1] https://ca.wikipedia.org/wiki/Categoria:Viquiprojectes_docents_a_secund%C3%A0ria

[2] https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal:Educaci%C3%B3

Resposta a «Projecte docent secundària»

Hola. Calalunya no ere tota la Corona d´Aragó

1
Sirslayercort (discussiócontribucions)

Hola, AlexHinojo. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos).

Resposta a «Hola. Calalunya no ere tota la Corona d´Aragó»
Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Hola Àlex, bon any nou! Aquest any m'he decidit a participar en el projecte PESCAR. Ja he començat amb un article (Mitologia berber). Com que a la pàgina del projecte no he vist com es feia el seguiment, no he posat cap etiqueta al resum. Mirant altres articles he vist que utilitzen l'etiqueta #PESCAR. Hi ha cap manera de que els octets afegits sense l'etiqueta es tinguin en compte? Gràcies! :)

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola @Darth vader 92 genial comptar amb la teva participació. L'etiqueta és recomanable per animar a la resta de gent, però el sistema de puntuació es realitza mitjançant un BOT, que mira els articles corresponents i assigna punts a cada usuari en funció de la feina que fa. O sigui que la feina que has fet ja es comptabilitza, cap problema :-)

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

D'acord, pensava que només comptabilitzava amb l'etiqueta. Gràcies!

Resposta a «#PESCAR»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Bon any! Mercès per afegir la Taula de persona. Pel que fa a la professió d'enginyer crec que no és rigorosament correcta. No sé si Donald McKay tenia alguna titulació tècnica. Ben segur que els coneixements sí que els tenia. Si de cas era (o hom li reconeixia) Naval Architect. El que és indiscutible és que era un constructor naval. Miraré d'investigar més el tema... A disposar.

Resposta a «Donald McKay»

Viquidites:Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2017 de Viquidites

1
Resum per ÀlexHinojo

ho estic fent

Docosong (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Moltes gràcies i esperem la teva participació!

Barcelona (discussiócontribucions)

Has vist això? Potser el voldràs ampliar (voluntari), té a veure amb les darreres edicions que fas

Resposta a «Antiimperialisme»