Tema de Usuari Discussió:Alzinous

ESM (discussiócontribucions)

Hola Alzinous,

t'escric perquè formo part de l'equip encarregat d'organitzar esdeveniments d'oci per la Hackathon de Mediawiki que hi haurà del 18 al 20 de maig a la UAB. Durant el cap de setmana hi haurà un espai amb diversos jocs de taula a disposició dels participants, i havia pensat que estaria bé incloure-hi el go. Si ho tinc ben entès aquest joc t'agrada molt, i et voldria preguntar si tindries taulers i pedres per deixar-nos aquell cap de setmana (o si saps d'on els podríem traure: coneixes algun grup de jugadors de go?), o si fins i tot t'agradaria estar pel racó on hi hagi els jocs per si algú té ganes de jugar però no troba parella.

Cap compromís, eh? Això només és un primer contacte per fer-me una idea de la teva disponibilitat i anar avançant coses! Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola,

tinc contactes al club de go La Pedra de Barcelona, encara que no sóc soci. Si els hi sembla bé la idea, molt probablement ens podrien deixar alguns taulers i pedres. Em poso en contacte i et dic alguna cosa. M'agradaria molt participar-hi directament però és possible que en aquelles dates tingui un altre esdeveniment. No sé encara si podré anar a la Hackathon. Quan em contestin del club et dic alguna cosa.

Gràcies per comptar amb mi.

ESM (discussiócontribucions)

Genial, moltes gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola, no t'he dit res abans perquè fins avui els del club de go no m'havien confirmat res. Fan les seves reunions molt de tant en tant i s'han de posar d'acord col·lectivament abans de decidir-hi sobre un tema.

En principi, m'han dit que sí que seria possible cedir-nos taulers i pedres. Imagino que el nombre de taulers dependrà de l'espai... Estem parlant de 4 o 5 o de 20/30?

També m'han suggerit la possibilitat que vingui algú a fer un mini-taller o similar... El Joan Pons, que ha estat molts anys campió d'Espanya, s'ha mostrat interessat. No sé com ho veus això?

Els taulers normals són de fusta i de 19x19. Aquests ens els poden deixar. Per la gent que no ha jugat mai, però, són més convenients taulers de 9x9. D'aquests més petits al club no en tenen. Tot i així, si volem taulers petits es podrien imprimir en paper o en cartolina. Ja em diràs?

Aquest cap de setmana es celebra el torneig de go de Barcelona al Club de Bridge Mayda, Av. Roma 159, 2º, 08011. Jo hi aniré a jugar i potser serà un bon moment per acabar de concretar alguna cosa.

Bé... espero que em diguis alguna cosa.

ESM (discussiócontribucions)

Hola!

Gràcies per les gestions, això fa molt bona pinta! Vaig responent punt per punt al que proposes:

  • Estem parlant de 4 o 5 taulers i les pedres que necessitin, sí. Seria ideal poder-ne disposar durant tota la Hackathon.
    • Sobre el que comentes dels taulers de 9x9 crec que no hi haurà problema en fer-ne alguns.
  • Pot ser xulo que el Joan Pons (o qui vulgui) estigui una estona a la Hackathon i programar un taller o una introducció al go. Si et sembla, que ell mateix digui quan li aniria millor ser-hi i llavors ja programaríem l'activitat a l'horari general i acabaríem de perfilar els detalls. Si té alguna idea en ment (o si acostuma a fer aquesta activitat i ja ho té molt per la mà) i em pot fer cinc cèntims, millor que millor.

Moltes gràcies, ja em diràs què tal les gestions durant el torneig. Ara ja no visc a Barcelona, hagués estat una bona ocasió per anar-hi!

Resposta a «Go a la Hackathon 2018»