Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Un petit dubte: errors de lint

3
Resum per Paucabot

Més feina

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Molt bones!! En la columna de l'esquerra, en "Eines/Informació de la pàgina", a vegades, en alguns articles, al final d'aquest apartat m'apareix:

Errors de lint

Etiqueta de tancament absent 1
Etiquetes HTML obsoletes 3


Què vol dir això i com es corrigèix? (que això em sona a error d'edició). Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

Pots veure la discussió Tema:U6ar8g6noshis0hu i la llista completa a Especial:LintErrors. Per a cada tipus d'error hi ha un enllaç a l'ajuda amb l'explicació del problema i possible solució. Es tracta d'errors en etiquetes, com obrir un small i no tancar-lo. La majoria d'aquests errors són autocorregits actualment pel Mediawiki i per això aparentment no afecta en res. Però el seu manteniment resulta impossible i en properes versions aquests errors afectaran a la presentació de la pàgina.

Si vols solucionar els problemes d'una pàgina et recomano que la localitzis en la llista de la pàgina especial. Et diu quina és l'etiqueta problemàtica i amb l'enllaç "edita" el marca en la caixa d'edició de codi.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Ja començo a agafar por a preguntar, ja que cada cop que ho faig, surt més feina a fer!! XD Ja li he fet una ullada i ja ho tinc controlat. De tant en tant aniré corregint els errors pendents (que no son pocs).