Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Per què heu esborrat la meva pàgina?

9
Resum per Paucabot
Tropicanofilms78 (discussiócontribucions)

Sóc "Sergi Rubió" i suposo que l'heu esborrat perquè un no pot auto-promocionar-se, oi? Et deixo el meu E-mail, del que t'agrairia que em responguessis: sergrb@yahoo.es

Paucabot (discussiócontribucions)
Tropicanofilms78 (discussiócontribucions)

Així què m'aconselles? Tot aquest temps, he reunit tota la informació meva fins el 2018. Jo havia pensat esperar-me fins i tot un parell d'anys: quan la meva carrera "creixi", pugui escriure més a la meva biografia (perquè consti com a article enciclopèdic) i, com a mínim, estar nominat a una Gaudí o guanyar un Oscar.... He vist altra gent que s'ha auto-publicat. Jo, de moment, tinc guardada tota la plantilla i, a cada pas que doni (bé sigui un nou festival on em premiïn, em seleccionin o en nominin, o afegir un nou títol a la meva filmografia) l'aniré afegint a la meva plantilla que tinc en Word i, potser passats uns anys, accepteu l'article. Espero més informació, Pau. Gràcies.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hola Tropicanofilms78. Permet-me que et respongui aquí, ja que a la meva pàgina de discussió m'has preguntat el mateix, així centralitzem la conversa.

Encara que passin vint anys i guanyis cent òscars, seguiràs sense poder escriure sobre tu mateix. Com ja t'hem comentat, això xoca amb la normativa sobre conflictes d'interessos.

D'altra banda, si coneixes altres casos d'articles autoeditats, si us plau fes-nos-ho saber.

Salut!

Tropicanofilms78 (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Aquest article és de la Viquipèdia en castellà. Ho hauràs de comunicar allà. En tot cas, no ets tu el que l'ha de considerar important sinó que ha de complir la regla de l'admissibilitat: fonts fiables n'han d'haver parlat de manera significativa.

Tropicanofilms78 (discussiócontribucions)

El cas és (de pas aprenc de vsoaltres) que es publiqui la biohgrafia d'un cineasta (com és el meu cas) qui ho fa? Qui publica l'article? Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Qualcú que no hi tengui conflicte d'interessos. Així, per començar, hi ha moltes més possibilitats que quan s'escrigui l'article compleixi els nostres criteris d'admissibilitat.

Tropicanofilms78 (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau. Bon cap de setmana: sergi