Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:JordiGran

Paucabot (discussiócontribucions)
JordiGran (discussiócontribucions)

Pau, podem demanar una segona opinió i establir-ho per consens? Hi ha un espai on sigui possible fer-ho així? Tinc un interès evident per aquesta pàgina però en faig edicions objectives seguint els pilars del projecte. Fins i tot és l'unica pàgina d'una colla castellera que s'ha arribat a considerar com a article bo. Et sembla bé si demanem aquesta mediació externa i ens comprometem a respectar la decisió que es prengui? Espero que sí. Ho mires i me'n dius alguna cosa? Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Quina segona opinió vols? Qui vols que digui que tu no tens conflicte d'interessos? Aquí no hi ha dues opinions: aquí hi ha un conflicte d'interessos evident. Jo mir de defensar els interessos de la Viquipèdia i tu mires de defensar els interessos de la teva colla.

Com pots veure mirant l'historial i la discussió de l'article, penses que fas edicions objectives, però com tothom que presenta aquest conflicte, només s'ho pensa i no ho aconsegueix. I és precisament per això, perquè ni tan sols ets capaç de veure que no ets prou neutral, que hauries de deixar d'editar aquest article.

PS. El tema de l'article bo ja l'he tractat a la discussió de l'article. És una decisió que clarament s'hauria de revisar.

JordiGran (discussiócontribucions)

Per tant no existeix un espai per a la resolució de coflictes? Una segona opinió de la comunitat, vull. Que no quedi entre el que pensem tu i jo sinó que un conjunt de persones hi pugui dir la seva. Em sona haver vist espais similars a les entranyes de la viquipèdia, però no la conec tant com tu, i per això et demano la teva col·laboració. Mirem de desencallar-ho?

Paucabot (discussiócontribucions)

L'opinió de la comunitat és Viquipèdia:Conflicte d'interessos i aquesta és la única que hem de tenir en compte. El que tu dius que és la meva opinió no és res més que la política de la casa. Jo només te trasllat el que hem acordat entre tots i que ja fa temps que hauries d'haver complit.

En tot cas, com que veig que no em creus quan t'ho dic, pots utilitzar Viquipèdia:La taverna perquè qualcú altre te confirmi allò que no vols sentir.

JordiGran (discussiócontribucions)

Abandono. Ja no l'editaré mai més. Trobo que el millor seria que tiressis endavant aquesta proposta de revisió de la categoria d'Article bo per aquest article. Per coherència i pel bé del projecte. Jo no m'hi posaré i no estic disposat a seguir discutint, perquè em supera a nivell interpersonal. Una abraçada.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sembla una molt bona decisió. És el que et demanava des del principi. Pensa que hi ha centenars de milers d'articles on pots escriure i en els quals no hi tens cap conflicte d'interès.

Respecte de l'article, primer crec que miraré de fer-hi els canvis que propòs a la discussió. Després, ja veurem com evoluciona.

Gràcies, Pau.

Resposta a «Conflicte d'interessos»