Usuari Discussió:JordiGran

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

 • Aquesta és la pàgina de discussió d'en Jordi Gran.
 • Deixa'm un missatge començant un nou tema.
 • Pots consultar l'arxiu de discussions del 2014 i el 2015.
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Jordi, espere que et vaja tot molt bé. So'c Claudi Balaguer/Capsot i he descobert per casualitat hui tot el que havies fet (i la teua pàgina de presentacio' està molt bé... contràriament a la meua....) i francament moltes gràcies per totes les teues contribucions. Alhora he vist que fa molt de temps que no edites, i espere que tornaràs algun dia entre nosaltres, et necessitem! Et desitge de tot cor un molt bon any nou amb molta salut, felicitat i prosperitat. Fins ben prompte, espere! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia i bon any!»
Medol (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Layar»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Layar», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

JordiGran (discussiócontribucions)

Endavant!

Resposta a «Layar»
Paucabot (discussiócontribucions)
JordiGran (discussiócontribucions)

Pau, podem demanar una segona opinió i establir-ho per consens? Hi ha un espai on sigui possible fer-ho així? Tinc un interès evident per aquesta pàgina però en faig edicions objectives seguint els pilars del projecte. Fins i tot és l'unica pàgina d'una colla castellera que s'ha arribat a considerar com a article bo. Et sembla bé si demanem aquesta mediació externa i ens comprometem a respectar la decisió que es prengui? Espero que sí. Ho mires i me'n dius alguna cosa? Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Quina segona opinió vols? Qui vols que digui que tu no tens conflicte d'interessos? Aquí no hi ha dues opinions: aquí hi ha un conflicte d'interessos evident. Jo mir de defensar els interessos de la Viquipèdia i tu mires de defensar els interessos de la teva colla.

Com pots veure mirant l'historial i la discussió de l'article, penses que fas edicions objectives, però com tothom que presenta aquest conflicte, només s'ho pensa i no ho aconsegueix. I és precisament per això, perquè ni tan sols ets capaç de veure que no ets prou neutral, que hauries de deixar d'editar aquest article.

PS. El tema de l'article bo ja l'he tractat a la discussió de l'article. És una decisió que clarament s'hauria de revisar.

JordiGran (discussiócontribucions)

Per tant no existeix un espai per a la resolució de coflictes? Una segona opinió de la comunitat, vull. Que no quedi entre el que pensem tu i jo sinó que un conjunt de persones hi pugui dir la seva. Em sona haver vist espais similars a les entranyes de la viquipèdia, però no la conec tant com tu, i per això et demano la teva col·laboració. Mirem de desencallar-ho?

Paucabot (discussiócontribucions)

L'opinió de la comunitat és Viquipèdia:Conflicte d'interessos i aquesta és la única que hem de tenir en compte. El que tu dius que és la meva opinió no és res més que la política de la casa. Jo només te trasllat el que hem acordat entre tots i que ja fa temps que hauries d'haver complit.

En tot cas, com que veig que no em creus quan t'ho dic, pots utilitzar Viquipèdia:La taverna perquè qualcú altre te confirmi allò que no vols sentir.

JordiGran (discussiócontribucions)

Abandono. Ja no l'editaré mai més. Trobo que el millor seria que tiressis endavant aquesta proposta de revisió de la categoria d'Article bo per aquest article. Per coherència i pel bé del projecte. Jo no m'hi posaré i no estic disposat a seguir discutint, perquè em supera a nivell interpersonal. Una abraçada.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sembla una molt bona decisió. És el que et demanava des del principi. Pensa que hi ha centenars de milers d'articles on pots escriure i en els quals no hi tens cap conflicte d'interès.

Respecte de l'article, primer crec que miraré de fer-hi els canvis que propòs a la discussió. Després, ja veurem com evoluciona.

Gràcies, Pau.

Resposta a «Conflicte d'interessos»
Barcelona (discussiócontribucions)

Estaria bé tenir els atemptats no solament de l'àmbit proper sinó aquells que passen en països que no acostumen a sortir a les notícies, potser els voldràs fer una batuda

JordiGran (discussiócontribucions)
JordiGran (discussiócontribucions)

T'ha arribat la notificació de la meva resposta, @Barcelona?

Barcelona (discussiócontribucions)

Disculpa, vaig llegir i hauria d'haver-ho marcat o respost. Ho deia perquè com havies fet articles d'altres accions terroristes i et vaig veure actiu pel de Barcelona, volia que continuessis fent entrades sobre atemptats, que sovint no cobrim els que passen a altres indrets

JordiGran (discussiócontribucions)

Quan m'hi torni a posar ho faré. És un tema que m'interessa força, de fet. Gràcies!

Resposta a «Atemptats»
Kippelboy (discussiócontribucions)
JordiGran (discussiócontribucions)

Miraré de ser-hi, però no m'hi apunto, que encara no sé si podré.

Resposta a «Viquimarató Enderrock 2017 a Girona»
NordiskKaktus (discussiócontribucions)

Hey Jordi. I am working on the Xiquets Copenhagen wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Xiquets_Copenhagen I saw that you made the original wiki in Catalan Xiquets Copenhagen. I would like to copy the "info" box template from the Catalan version like Castellers de Sants are using and use it for Xiquets in English, but it seems that I can not just copy it and use it because it is in Catalan. Do you know how to do that? Or do you know how to make a new template in English, that all future English speaking Colles could use? Thanks for any help :)

JordiGran (discussiócontribucions)

Hello NordiskKaktus, the english site uses older versions of the specific templates used for colles castelleres. Time ago, I replicated the templates in use, but once they got upgraded I never found the time to upgrade them in the english site. You could either focus on group that already have english articles (Minyons de Terrassa, Castellers de la Vila de Gràcia, Marrecs de Salt… and the full list under the article Castell) and copy templates from there or try to translate/code the templates from the catalan wikipedia. This second option is more difficult and requires some beginner coding knowledge. And time. And some essay/error to get it right. :D

Resposta a «Hello from Copenhagen»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»

Estadístiques

7
Resum per JordiGran

Es plantejava crear un article secundari amb estadístiques d'una colla castellera. Al final es faran menys intervencions de les proposades, però dins del mateix article original.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Quan he afegit les taules de temporades, castells assolits, millors castells... a l'article Castellers de Castelldefels m'he trobat que era més gran «el farcit» que «el pollastre» i he decidit provar de fer un article, a l'estil dels annexes de la wiqui castellana, amb el contingut d'aquestes estadístiques per veure com queda. Voldria saber el teu parer. Si l'hi vols fer una ollada... Estadístiques dels Castellers de Castelldefels i em dius que en penses em faràs un favor. Gràcies.

JordiGran (discussiócontribucions)

Jo ho veuria millor contextualitzat en l'article.

Addicionalment et suggereixo això, perquè ho consideris:

 • No fer una taula de millors actuacions si només en mostres una.
 • Aportar referències per cada fita assolida a la taula de castells assolits.
 • Mirar de contextualitzar la taula de temporades per parts com jo vaig fer a l'article de Marrecs. Que les parts de la taula que mostris siguin justificades per que amplien aquella part concreta del text.

En tot cas: Bona feina!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

L'article estava en construcció i per això la taula de millors actuacions només tenia un registre, a l'espera d'aconseguir quatre més que havien de proporcionar des de la colla. Les referències a les fites encara les estava recopilant, ja en tenia unes quantes preparades per afegir-les. I contextualitzar seguin el teu treball als marrecs (molt bona feina) no és possible amb aquesta colla, només hi han castells de 6 i 7 molt barrejats, ho trobo molt complicat. Ateses les observacions d'en Paucabot, finalment he decidit traslladar la pàgina al meu espai personal i demanar l'esborrat de l'article. Repeteixo, gràcies pels consells.

JordiGran (discussiócontribucions)

Perfecte. Doncs seguim! :D

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ep! crec que he trobat la forma d'inserir les taules a l'article, ho he fet amb taules amagades que no ocupen gaire espai i, si a algú l'interessen les dades, només ha de desplegar-les.

Salut!

JordiGran (discussiócontribucions)

Vas molt fort Eugeni. Quan m'hi torni a posar espero que ens poguem coordinar. Fins aviat!

Resposta a «Estadístiques»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

He creat una plantilla per formatar cel·les a les taules del tipus resultat de concurs i voldria que l'hi fessis una ollada, que em donis el teu parer tant de la plantilla com de la documentació. La he provada en aquests articles i, de moment, no hi han queixes.

Vull aprofitar per comentar-te que he fet una llista d'articles per actualitzar a la nova infotaula, pots mirar de fer un enllaç en la plana principal del viquiprojecte? Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja he fet l'enllaç de la llista a la pàgina principal del Viquiprojecte!

JordiGran (discussiócontribucions)

En tant que funciona, no he mirat el codi en absolut per no fer-m'hi mal. Pel que fa a la resta hi faria tres canvis, però són subtils… tu mateix!

 • A la llegenda separaria i d'id.
 • A posició hi diria 14ens o 14ena, però no 14è com hi diu ara.
 • A edició hi posaria números normals, potser en format ordinal. Si bé podem discutir l'ús dels números romans en la imatge gràfica del concurs en sí, a nivell enciclopèdic no aporten massa, i fan que sigui més difícil d'entendre la taula a primer cop d'ull.

Està molt bé!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

De moment la plantilla: {{Cel·la castell resultat}} , me he oblidat de posar l'enllaç. Precisament el que volia era que miressis el codi i la documentació i, si cal, retocar el que fos. En quant a les teves observacions tot i que no sé quin article has mirat:

 • Sí, ho separaré. La llegenda no és la definitiva
 • Només he canviat la formatació de les cel·les, que és el que fa la plantilla, la resta ja hi era però, en català normatiu, las abreviacions d'ordinals s'escriuen així.
 • Amb això no sé a quina taula et refereixes, l'edició és un enllaç a l'article i porta el mateix nom que l'article.

Gràcies

JordiGran (discussiócontribucions)

He mirat només Xicots de Vilafranca. Els ordinals te'ls he escrit fatal, però n'hi ha quatre de normatius (valencià a part). 14è, 14a, 14ns i 14es. El que dic que no té sentit és que hi posis l'ordinal masculí singular quan descrius la posició. Per això et comento que pot ser: posició 14a o Xicots 14ns. 14è no m'hi lliga gens. Lo dels números romans ho veuràs clar quan entris a l'article dels Xicots. El codi potser me'l miro demà. No en sé tampoc massa, i darrerament no tinc gaire temps per dedicar a la wiki. Gràcies per la feina!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No ens acabem d'entendre, jo no he fet la taula, només he substituït la formatació de les cel·les per la plantilla. Be, quan miris la plantilla ho entendràs. A les taules que he fet jo no poso l'ordinal, directament poso la xifra amb aquest format: posició/total Exemple

JordiGran (discussiócontribucions)

L'única cosa que no m'agrada, es que entenc que la formatació castellera més extesa, només fa servir parèntesi pels castells carregats.

 • 3d8
 • 3d9ps
 • 3d9f
 • 3d9fa
 • 3d9fa(c)
 • id3d9fa
 • i3d9fa

No?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No, també en porten els intents i els intents desmuntats. En el que mostres d'exemple seria:

 • 3d9fa(c)
 • 3d9fa(id)
 • 3d9fa(i)

També surten en negreta els que poden puntuar, descarregats i carregats. Pots mirar la documentació de la plantilla, crec que esta ben explicat.

JordiGran (discussiócontribucions)
Resposta a «Plantilla»
Cap més tema anterior