Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Presidents del Club Joventut Badalona

4
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola Yuanga! Com va? He vist que estàs fent millores en els articles sobre la Penya. He vist l'esborrany que tens sobre els presidents i he vist que tots els fundadors ja han mort, com és el cas de Xavier Estruch i Serrat, que va morir el 1999. Aquí tens la noticia de l'hemeroteca de La Vanguardia. http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1994/05/16/pagina-36/34486173/pdf.html?search=xavier%20estruch i... sobre el cas del tal Vilallonga o Viñalonga... no hi ha algun llibre o similar que hagi editat la Peña sobre la història del club? és una mica estrany això d'un José Vilallonga i un Antonio Viñalonga, com no fos que es digués Josep Antoni... el cognom és fàcilment confusible, però a saber.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Sorenike! Gràcies per l'apunt i per la referència, ja ho he afegit. Sobre el Sr. Vilallonga... no trobo gaire més, però insistiré. Intentaré contactar amb el Sr. Justo Conde, a veure si ell em pot donar un cop de mà a resoldre l'enigma. No havia pensat que es pogués dir Josep Antoni, crec que serà el més probable.

Gràcies novament!

Sorenike (discussiócontribucions)

Mira, en aquesta publicació recent (pp. 16-17) (bé recent, de l'any 2005) s'hi refereixen com a l'avi Viñallonga, de nom Antoni, però segurament tingués el nom compost. Si trobo alguna cosa més, t'ho dic.

Yuanga (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! :)