Tema de Usuari Discussió:Pallares

Proveu la nova versió de Content Translation

3
Pginer-WMF (discussiócontribucions)

Hola Pallares,

Soc Pau Giner, dissenyador i gestor de producte per al Language team de la Fundació Wikimedia. Actualment estem treballant en millores per a l’eina de traducció (Content Translation) que poden ser del vostre interès, ja que heu estat un prolífic traductor els darrers mesos.

Estem treballant en una nova versió de Content Translation que oferirà una experiència d’edició més sòlida. Esperem que resolga molts dels problemes habituals al traduir. Serà més senzill i fiable afegir i editar contingut complex com ara referències, i s’obtindrà un codi wikitext més net en el resultat final.

La nova versió implica un gran canvi arquitectònic per a l’eina, així que volem exposar la nova versió de manera gradual però començant prompte. Donada la teua experiència amb la versió actual, et trobem idoni com a candidat per provar la nova versió i compartir les teues impressions. Si t’interessa participar pots fer-ho així:

  1. Accedeix a la nova versió de l’eina. Pots accedir a la nova vrsió en qualsevol moment en la ubicació habitual afegint el paràmetre version=2 a la URL. Per example, pots seguir aquest enllaç per començar una nova traducció: https://ca.wikipedia.org/wiki/Special:ContentTranslation?version=2
  2. Tradueix un article. Prova a crear un nou article com ho faries normalment amb l’eina de traducció.
  3. Comparteix les teues impressions. Basat en la teua experiència traduint amb la nova versió (i les experiències prèvies amb l’anterior versió) pots compartir els teus comentaris en aquesta pàgina de discussió. Comenta’ns què ha funcionat bé, que no ha funcionat tan bé, i si has trobat a faltar res important per ajudar-te en el teu procés de traducció. Si has utilitzat Phabricator (el nostre sistema per a reportar incidències), pots també reportar problemes utilitzant aquest enllaç.

Els teus comentaris seran molt útils per millorar la nova versió durant els propers mesos.

Moltes gràcies per usar Content Translation.

Pallares (discussiócontribucions)

M'hi poso. Quan n'hagi fet unes quantes, us passaré les impressions. Salutacions

Lohen11 (discussiócontribucions)

Has mirat alguna cosa, el veig igual, tant bé que anava abans!.

Resposta a «Proveu la nova versió de Content Translation»