Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Townie

== Abadia del Mont Saint-Michel==

4
Resum per Townie

Usuarificar

Ignasi (discussiócontribucions)

"Aquest article tenia importants deficiències de traducció".

És possible i ja m'ho miraré; però abans d'esborrar l'article d'aquesta manera, haguessis pogut posar l'avís a l'article i enviar-me un missatge a la meva pàgina de discussió.

Jo ja tinc una edat, porto molt temps col·laborant i per això no m'emprenyaré; però amb aquestes accions amb un usuari novell la única cosa que aconseguirem serà desmotivar.

Townie (discussiócontribucions)

Hola, sento que t'ho hagis pres així. L'article duia l'avís des del 3 de juny, i el procediment habitual és traslladar una setmana després que s'afegeixi l'avís. En qualsevol cas, pots acabar de fer els retocs a l'article i tornar-lo a moure a l'espai principal. Si necessites res, envia'm un altre missatge. Gràcies per la feinada que fas cobrint forats en el tema de religió!

Ignasi (discussiócontribucions)

Hola.

Em sembla que no em vaig saber expressar. No m'ho vaig prendre pas malament.

Ni me n'havia adonat que havia un avís. Ja l'havia deixat per tancat i ni m'he n'havia assabentat. Podriem fer que sortís un avís a l'usuari que l'ha fet? (per evitar-nos coses així).

I com ja et vaig dir, me'l miraré amb calma i ja el tornarem a penjar.

Salut!

Townie (discussiócontribucions)

En teoria, els canvis a articles que has creat apareixen a la teva llista de seguiment. També existeix {{Recordatori traduccions automàtiques}}, però sembla que no te'l van afegir a la discussió. Salut!