Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda senyor,

Volia comentar-te un dubte, vull començar l'article d'un equip històric, el Club Ciclista Cornellà ja que he trobat que parla de la seva història. Malauradament, va fusionar-se amb un altre entitat creant el Esport Ciclista Cornellà. Malauradament només he pogut trobar d'informació el EEC i el llibre Història de l'esport a Cornellà de Llobregat. El meu dubte és quin encapçalament posar. Veig que té més punch el nom Esport Ciclista Cornellà (EEC), però també trobo necessari que en el propi article s'expliqui la història del CCC i de l'Agrupació Ciclista Cornellà.

Com ho veus?

Docosong (discussiócontribucions)

Aprofitant l'ocasió, mira't també: q:VQ:VR14

Parlem!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola! Disculpa'm la tardança en respondre. Potser seria bona idea crear articles de cada entitat per separat (tot i que siguin breus i concisos) i relacionar-los majoritàriament amb el de l'entitat principal? També depèn de la informació que hi hagi de cadascun, sinó el principal amb redireccions i mencions als altres... El teu criteri de bibliotecari és de primera :)

Miro el viquirepte, que té bona pinta! Abraçades!

Docosong (discussiócontribucions)

En relació al viquirepte, matissar-te que trobo adient fer èmfasi en el concepte de geografia local (no sé si és el terme adecuat), és a dir, totes les parèmies han de fer referència a un lloc concret. No entraria dins del viquirepte les que fan referència a noms comuns: muntanya, riu, vall, etc. Ho parlem per privat, si vols

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquicornellà: Club Ciclista Cornellà»