Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Garciman73 (discussiócontribucions)

Bon dia. Voldria saber per què no és enciclopèdic resmentar la plantilla de jugadores d'un equip de futbol en aquesta entrada (Club Esportiu Atlètic Balears (femení)). En casi totes les entrades dedicades a clubs esportius hi ha un apartat on es llista la plantilla de jugadors/es que el formen, fins i tot hi ha més d'una plantilla emprada habitualment per aquest tipus de dades. La podem trobar aquí (Reial Club Deportiu Mallorca#Jugadors), aquí, (Bàsquet Club Andorra#Plantilla actual (2016-2017), aquí (Secció de futbol sala del Futbol Club Barcelona#Plantilla 2016-2017).

Esborrarem això, també? Futbol Club Barcelona#Plantilla 2018-2019 o Real Madrid Club de Fútbol#Plantilla actual (2018-19)? Si se m'esborra en el meu article s'hauria d'esborrar de tots per mantenir el criteri enciclopèdic. He creat o editat bastants entrades de clubs esportius i sempre havia inclòs la plantilla de jugadors aquesta és la primera vegada que es decideix que no és enciclopèdica una dad com aquesta. Mai havia hagut cap problema, així que s'hauria de restaurar el text. Salutacions, @Garciman73

Paucabot (discussiócontribucions)

Pega una ullada a Usuari:Paucabot/Alerta. Encara que ho vulguis comparar, no és el mateix el Balears Femení que el Mallorca masculí.

Garciman73 (discussiócontribucions)

Ho he llegit i s'adiaria si realment es volgués fer semblar una cosa que no és o falsejar quelcom, però crec que no és el cas. Hi ha dotzenes d'equips esportius que tenen la plantilla de jugadors/es independentment de la categoria a on juguin, de l'antiguitat, dels mèrits esportius, trascendència històrica o l'esport que practiquin.

Pel que fa a l'enllaç, res a veure amb CI. Els fets esmentats també poden donar-se amb entrades riguroses segons interpretació o per usuaris amb suposats CI d'algun tipus, però que saben abstraure-se'n.

Paucabot (discussiócontribucions)

Diria que és cert que no tens un CI però el que té en comú aquest club amb aquests articles que cit en aquesta pàgina és que és més llarg del que hauria de ser. I el motiu és que, encara que ho sembli, no és el mateix xerrar de la plantilla del Barça que la del CE Balears Femení. No és el mateix xerrar dels fills d'Einstein que dels fills de Bartomeu Llabrés Albertí.

I sí, és cert que hi ha altres articles de la Viquipèdia amb aquests o d'altres problemes, però aquest no seria un motiu per no rectificar en aquest cas.

Resposta a «Plantilla CE Atlètic Balears femení»