Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Wikico.es (discussiócontribucions)

Benvolgut Pau,

Els personatges de la meva família són rellevants enciclopèdicament i apereixen en diferentes enciclopèdies, entre les quals l'"Enclicopèdia Catalana", sempre citada, amb la qual, d'altra banda, també col·laboro.

Els meus articles, per tant, són rigorosos, i no hi ha cap conflicte d'interès en què en sigui familiar, perquè això és un criteri, evidentment, anticientífic.

D'altra banda, és d'agrair col·laborar amb la Viquipèdia, en lloc de dissuadir, sense motius objectius, de fer-ho.

Salutacions

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, company.

En el darrer article, Miguel de Saralegui y Zarandona, he hagut de posar peticions de citació perquè havies referenciat text amb una referència que realment no verifica el text.

Si t'he posat l'avís és precisament perquè tenc proves objectives del teu conflicte d'interessos: a part del que t'he comentat més amunt, he hagut d'esborrar el teu propi article.

Me sap greu si no t'ha agradat l'avís, però no se m'acut un conflicte d'interessos més gran que qualcú escrivint sobre sí mateix i la seva família.

Wikico.es (discussiócontribucions)

El meu propi article va ser una equivocació i s'ha suprimit amb criteri enciclopèdic.

Respecte als altres: ser familiar no és un criteri científic que invalidi ni la recerca —que aquí no és fa— ni la publicació. Hi ha, a més a més, molts exemples, des de tesis doctorals fins a articles enciclopèdics (jo mateix sóc l'autor dels articles enciclopèdics de la meva família a l"'Enciclopèdia Catalana", per exemple).

Gràcies.

Salutacions

Paucabot (discussiócontribucions)

Ho dic perquè he trobat més equivocacions: Special:diff/20164156 o Special:diff/20164166. El tema del conflicte d'interessos no és perquè sí.

Això de l'enciclopèdia catalana ja ho has dit dues vegades i ja ho vaig veure en revisar les referències. Ja no falta que ho tornis a dir.

Pau.

Wikico.es (discussiócontribucions)

Fas d'això una qüestió personal, en lloc de respondre amb arguments.

Jo, que sí que reconec els meus errors, no ho faré.

Per últim: si creus, bé que amb motius subjectius, que no són articles enciclopèdics per a la Viquipèdia, tot i tenir tots articles en l'"Enciclopèdia Catalana", esborra'ls, conseqüentment. Anirà, això sí, contra la Viquipèdia.

Res més a dir.

Salutacions

Paucabot (discussiócontribucions)

Precisament et responc amb arguments. Les teves edicions a la Viquipèdia són fets i no hi ha res personal perquè no et conec de res. No ha estat una equivocació puntual, sinó que hi ha un biaix. És per això que et deman el que te deman.

Si mires altres discussions en aquesta mateix pàgina, veuràs que no ets el primer cas. Precisament, la gent amb CI sol tenir dificultats en reconèixer-lo. És una de les característiques d'aquest problema.

Resposta a «Missatge»