Tema de Usuari Discussió:Magenri

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ei, hola Magenri, com va?. Tens raó, mea culpa. Passa el mateix amb altres paraules tipus àliga/àguila, euga/egua, etc... Ja he desfet el canvi en els teus dos articles que em comentes. L'explicació: faig molts canvis semiautomàtics amb l'eina AWB. L'he programada amb la idea de corregir/depurar ràpidament articles de tota mena, i sobretot els que són traduccions automàtiques, que acostumen a estar fatal de debò. Els teus articles no haurien d'haver entrat en la tria, naturalment, ja que són excel·lents, i de fet acostumo a saltar-me els articles d'usuaris confirmats, però mira, no m'hi vaig fixar, i com que faig molts canvis per minut.... En fi, que mil disculpes, i si torna a passar, (que podria ser, sóc una mica matusser de vegades) desfés qualsevol canvi amb el qual no estiguis d'acord, dels que vegis que tenen com a comentari "canvis menors, AWB".

Veig que ets de Reus, eh?. Jo tinc casa a l'Aleixar!.

Magenri (discussiócontribucions)

Hola @CarlesMartin

Gràcies pels teus comentaris. Entenc els "problemes" dels canvis semiautomàtics. Veig la gran quantitat de feina que fas, enhorabona.

Sóc de Reus però visc a les Borges del Camp. Potser si un dia et ve de gust fer un cafè i una xerrada...

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ah doncs és apropet, eh?. No ho conec massa, en realitat, perquè a les Borges només hi he anat algun cop... per acompanyar algú al CAP quan cal un metge!. Sí, algun dia hem de quedar per allà! (consti que jo la major part de l'any visc a Barcelona). Salut!.

Resposta a «Viduitat»