Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Francesc.bonnin (discussiócontribucions)

Hola Pau, una consulta. Hi havia una pàgina ja creada del trompetista de jazz Avishai Cohen. Jo he creat la pàgina del contrabaixista de jazz Avishai Cohen (es diuen igual). Per diferenciar-les, la que jo he creat la he anomenat "Avishai Cohen (contrabaixista)", he reanomenat l'altre com a "Avishai Cohen (trompetista)", i volia crear una pàgina de desambiguació que es digués "Avishai Cohen", on es pogués triar anar a un o a l'altre... però no me n'en surto. Em sap greu, pensava que ho podria fer sense cap problema. Una altre vegada faré la consulta abans de tocar res. Quina seria la manera més correcte d'endreçar-ho?

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Francesc.bonnin (discussiócontribucions)

El que passa és que ara ha quedat vinculat "Avishai Cohen" a un dels dos músics. És a dir, per trobar al contrabaixista, s'ha de cercar expressament "Avisahi Cohen (contrabaixista)". Si només es posa el nom adreça a l'altre músic. Entenc que no és correcte.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo posaria la redirecció al músic més famós i després usaria els enllaços vegeu i similars per enllaçar els articles entre ells.

Francesc.bonnin (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies!

Resposta a «Creació pàgina desambiguacio»