Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Incorporació de referències i eliminació de

8
EnricOrtega (discussiócontribucions)

Bon dia,

He desenvolupat l'article sobre nomenclatura binomial aplicada a la ciència (Nomenclatura binomial) i hi he fet constar les fonts bibliogràfiques. Tanmateix, continua apareixent a l'encapçalament de l'article la frase:

Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per a la seva verificabilitat. Millorau-lo!

Ho puc eliminar jo des del perfil d'edició? o s'actualitzarà sol?

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Enric. Malauradament, això encara ho hem de fer manualment. Pots fer-ho tu mateix, si vols.

Per cert, que està molt bé que ampliïs articles, però pega una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. En molts casos, alguns fets es poden referenciar a diverses fonts i no sé si és el més ètic anar-ho referenciant tot a l'obra d'un mateix.

EnricOrtega (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Pel que fa al tema de fer-ho manualment, no sé com fer-ho. Ho he provat però no m'en surto.

Pel que fa a la segona part que em comentes. No tinc cap més interés personal que la difusió del coneixement. He trobat que l'article era massa simple i superficial i he cregut que hi podia aportar el meu gra de sorra. Referencio el llibre que del qual jo en sóc autor perquè està avalat per una institució de suficient rigor científic com l`Institut d'Estudis Catalans. Si bé és cert que algunes coses es podrien derivar en altres fonts, no he afegit més referències per no fer-ho més ferregós. En qualsevol cas, ara mateix n'afegeixo més.

Pel que fa a l'ètica, sóc el primer en practicar-la. No he guanyat ni un sol cèntim amb el meu llibre ni el guanyaré, per tant, m'és igual la propaganda que se'n pugui fer o deixar de fer. Tan sols el vaig escriure per fer difusió del coneixement, mateix fet pel qual he ampliat l'article.

EnricOrtega (discussiócontribucions)

Ja he incorporat diverses referències a l'article. Com estan també referenciades al llibre, no les havia inclòs perquè entenia que ja hi quedaven englobades. Si creus que en calen més, digues-m'ho i les amplio sense problemes.

És la meva primera contribució a la Viquipèdia i no ho he sabut fer millor.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Enric. Ja he eliminat l'avís de l'article. I respecte de l'altre tema, gràcies. Necessitam gent que ampliï temes científics però també necessitam gent amb ètica. Malauradament, massa gent aterra aquí a parlar del seu llibre.

EnricOrtega (discussiócontribucions)

Amb tot el respecte, Pau, m'ha sabut greu el teu comentari en què insinuaves que era poc ètica la meva contribució. Entenc perfectament el que dius i em faig càrrec que molta gent deu veure en la Viquipèdia un portal de publicitat. Però no és el meu cas, perquè del meu llibre la publicitat la fa l'IEC i els ingressos de les vendes, també. La meva única intenció és posar en valor la tasca dels naturalistes clàssics i divulgar el valor de les llengües.

Dit això, i un cop he après un xic sobre el funcionament, si et sembla faré alguna aportació més en algun article sobre aquests temes, ja que hi he treballat una mica.

Enric

Paucabot (discussiócontribucions)

Ok. Em sap greu. Però m'he estimat més dir-t'ho al principi perquè les coses quedassin clares. No és res personal contra ningú, és que realment tenim un problema amb la gent que ve a promocionar el seu grup de música, el seu llibre o ells mateixos.

Reiter les disculpes, però mira d'entendre'ns tu també.

EnricOrtega (discussiócontribucions)

Entesos, doncs, per part meva tot solucionat. I us entenc absolutament, al mateix temps que us agraeixo l'enorme feinada que feu.

Enric

Resposta a «Incorporació de referències i eliminació de»