Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si no recordo malament, fa uns anys va arribar a la premsa i crec que a algun congrés viquipedista el cas de la notabilitat d'un joc jugat per milions de persones al sud d'Àsia però que no havia estat tractat per fonts fiables. He intentat trobar-lo però no recordo com es deia ni exactament on havia sortit. A algú li sona?

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Hola, recordes quin tipus de joc era? De taula, videojoc, tradicional, etc...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla que era un joc tradicional, que estava entre un joc i un esport, com si fos un joc de córrer dels que juguen els nens als patis de les escoles, però no n'estic segur.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Podria ser el Kho kho de la Índia? Si no ho és, a en-wp tenen una categoria que et podria ser útil: Category:Traditional sports by country.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No he aconseguit trobar tot aquell debat buscant sobre el kho kho. De fet, d'aquell joc que busco no sé ni si al final va acabar amb article o sense (és part del que m'agradaria saber).

77.230.102.235 (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

El kabaddi té seleccions nacionals i tot i segur que ha rebut molta cobertura. Pel que recordo, el que busco era una cosa així com un joc de pati d'escola, que en alguns països tothom coneixia però del que mai s'havia escrit cap llibre, i per això era tema de debat si havia de ser a la Viquipèdia (en anglès).

Resposta a «Joc famós sense referències»