Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

VP:LE i Nous usuaris

Aina Barri (discussiócontribucions)

Bon Dia, per començar t’agraeixo haver-me avisat de no usar majúscules, no sabia que era una falta de respecte, només les emprava perquè fossin més vistoses i que la gent no borrés el meu article. El segon punt que tenia intenció de comunicar-te es que les imatges que vostè m’ha borrat, han estat adherides a la pàgina sense cap problema de copyright. Si hagués sigut així, no m’haurien deixat inserir-les. Per tant et demanaria que no me les tornessis a barrar. I tercer punt i últim, les discussions que altre editors m’envien les puc eliminar si crec que no son necessàries, al cap i a la fi, si volen fer una edició que la fagin ells mateixos sense comentar-m’ho, tal com has fet tu. Salutacions! Aina Barri (disc.) 09:55, 17 oct 2018 (CEST)

Docosong (discussiócontribucions)

Molt bé! @Aina Barri

Però veig que encara continues fent servir les majúscules...

Wikia no és cap font fiable, per moltes referències que afegeixis d'aquesta web no dóna cap validesa i admissibilitat a l'article

Tema imatges, en el historial de la discussió se t'ha comentat que les imatges que has afegit estan en copyright i la Viquipèdia no admet imatges protegides per drets d'autor. Si t'han esborrat les imatges és perquè estan en copyright. Si vols donar un cop d'ull a l'estat del material que has penjat, la majoria està pendent de supressió:

:commons:File:WBSTL PM rowena ravenclaws diadem horcrux.jpg

commons:File:Harry-potter-diario-tomo-riddle.jpg

commons:P1bo2jhg0bkbg15ap1hmi1n461ltn4.gif

La Viquipèdia és un espai de treball on tothom pot col·laborar i també cadascú pot fer la seva, però recorda, com en tots els llocs, hi ha una normes d'edició i de comportament.

Salut!

Aina Barri (discussiócontribucions)

Bon dia,

Si, perdó, he escrit el comentari abans de llegir la teva recomanació. L’únic problema es que no puc inserir les imatges que necessito ja que estan tretes d’internet i el que em demanen a la Viquipèdia es que siguin imatges fetes per mi. Moltes gràcies per recomenar que no usi fonts Wikia però per tal de realitzar aquest projecte, son les fonts que he utilitzat. Com ja havia dit anteriorment, aquest es un projecte d’escola i ens exigeixen una sèrie de coses, una d’elles és afegir les referencies que hem fet servir i aquestes son les meves.

Salutacions!

Docosong (discussiócontribucions)

Pots fer servir aquest material per il·lustrar articles sobre el món de Harry Potter

Pel que fa a les fonts, hi ha llibres publicats que parlen de Harry Potter i el seu món, potser els trobaràs la biblioteca més propera. També et recomano que consultis les referències de l'article Harry Potter, potser alguna et resulta útil.