Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pau, pots estar-te de mossegar novells quan estan fent una viquimarató en col·laboració amb l'IEC ?.

Amb l'etiqueta de enconstrucció ja tenim prou per avui. Si en un parell de dies no l'amplien, posa-li el que et sembli.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

No els mossec en cap cas. L'avís de manca d'admissibilitat és una ajuda encara que qualcuns ho vegeu com un insult. De vegades sí que em sent mossegat per qualque viquipedista. Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

L'avís de manca d'admissibilitat serà una ajuda per algú que entengui que coi vol dir i que ha de fer per arreglar-ho. Ja t'asseguro que quan portes una hora en contacte amb la VP, no ho saps.

Si tu et sents mossegat coneixent com coneixes l'entorn, imagina't com se sent hom que tot just acaba de començar a editar.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Si jo em sent mossegat és perquè un company viquipedista m'acusa de mossegar quan jo només intent ajudar als novells. I comparem aquesta mossegada d'un viquipedista experimentat amb posar un avís a un article perquè jo en cap cas he incomplit VP:PBF.

Segons la teva visió, supòs que és molt menys mossegador no avisar-lo de que un article té problemes d'admissibilitat i que se n'adoni que el seu article ha estat esborrat quan ja no hi pugui fer res. Jo m'estim més que en siguin conscients i hi puguin posar remei. I sí, és possible que no entenguin l'avís però si l'eliminam, la probabilitat de que no entenguin l'avís serà del 100 %. Qualcun n'hi haurà que entengui l'avís, no? Perquè no intentar-ho?

Gràcies.

Resposta a «Admissibilitat»