Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

88.7.1.232 (discussiócontribucions)

Hola Pau. Has donat de baixa l’entrada “Aoapix” de la wikipedia???

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, company. Era un article manifestament publicitari.

Geranis61 (discussiócontribucions)

Publicitari ?? ?

Es tracta d'una associació sense ànim de lucre...

www.aoapix.cat

Ho pots comprovar. No és la pàgina de cap negoci....

Paucabot (discussiócontribucions)
Geranis61 (discussiócontribucions)

Bé, com a administrador que sembla que ets, quins criteris has utilitzat per anul·lar la pàgina AOAPIX i quins per no fer-ho amb l'ALACANT CLUB DE FUTBOL ?

Paucabot (discussiócontribucions)
Geranis61 (discussiócontribucions)

Je, je ,je ... una pàgina perfecte per no donar explicacions !!! Els "administradors" us feu el lloc a mida !!!

Els he llegit aquests documents... només et demanava sobre quins criteris t'has fixat per clausurar l'entrada considerar-la "manifestament publicitària" !!!

No sé.. m'atreveixo : potser creus que falten referències externes ? Potser és perquè parlava en primera persona ?

Només demano el teu criteri... que penso que hauria de ser públic i admetre discussions,.. no sé.. una mica de debat abans de tirar pel dret i clausurar... sense donar explicacions.

Passa que com que ja no existeix la pàgina a la WP no puc veure què hi havia posat l'usuari que ho ha escrit. Per tant no puc rectificar el què caldria.

Els "administradors" del web www.aoapix.cat t'asseguro que no tenim tenim tanta "buròcracia" i solem respondre les preguntes que ens fan sobre el nostre lloc web, face, insta...


Gràcies per respondre.

Paucabot (discussiócontribucions)

El meu criteri ja te l'he explicat. Una pàgina publicitària que no compleix els mínims de la casa, i que ni tan sols compleix el primer requisit que t'he posat Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Si a tota aquesta discussió li dius "no donar explicacions", jo ja no puc fer-hi res.

Pel que dius a continuació, veig que no deus ser la mateixa persona que ha escrit el primer missatge (cosa que jo havia donat per suposat), però que la deus conèixer, si no no haguessis arribat tan ràpid a la discussió. En tot cas, ja us he dit a tu i a l'altre, que si teniu relació amb l'entitat, no hauríeu d'editar aquest article.

Resposta a «Aoapix»