Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Símbols matemàtics en els títols de les entrades de WD

6
Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: No aconsegueixo que surtin correctament els caràcters matemàtics al títol de les entrades de WD. Mireu com exemple: Symbolic Finite Solutions and Solutions by Definite Integrals of the Equation , que aquí surt perfecte però a WD surt: Symbolic Finite Solutions and Solutions by Definite Integrals of the Equation <math>\frac{d^{n}y}{dx^n}-x^{m}y=0</math>.

Algú sap com s'ha de fer per a que surtin els símbols Latex correctament?

Vriullop (discussiócontribucions)

Les etiquetes de Wikidata només són text, sense codi wiki, igual que els títols dels articles. Sorprenentment funciona bé a John Charles Fields. Per mostrar-ho a Wikidata pot usar la propietat Fórmula (P2534).

Ferran Mir (discussiócontribucions)

A John Charles Fields funciona bé perquè no agafa els paràmetres de WD: ho vaig posar jo manualment a la infotaula. No es pot utilitzar la propietat fórmula perquè, en aquest cas, la fórmula forma part del títol de la obra.

Vriullop (discussiócontribucions)

Ok, no m'hi havia fixat. La P2534 ho deia per afegir una declaració on sí que accepta el codi math, per a més explicació sobre el tema. Sobre el títol, en l'URL que hi ha diu "...the Equation Dny/Dxn = Xmy".

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Si, tens raó en lo de la URL. Però el Google Books tampoc utilitza el llenguatge formal. L'equació diferencial, en llenguatge natural, seria: l'enèsima derivada de sobre , és igual a elevat a per . La tesi es va publicar al American Journal of Mathematics de 1886: pots veure el text original aquí. Com pots comprovar la fórmula forma part del títol de l'article.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

De qualsevol forma: si als títols (tan de WD com de la wikipedia) no es por fer servir el LaTeX, doncs no es pot fer servir... A la fi i a la cap, tampoc hi ha tantes obres que portin en el seu títol caràcters matemàtics...

Resposta a «Símbols matemàtics en els títols de les entrades de WD»