Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Consultes editors novells

Jazz IV (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís. Estava intentant arreglar-ho , però quelcom he tocat, inconscienment i ho que queda no té massa sentit. Han desaparegut seccions senseres, però en canvi en el mode codi viki si que es mostra tot, però no es visualitza.

Si mireu l'ultima secció "higiene"", veureu que no té sentit. Com a novell que sóc ja no sé que fer.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda, els avisos que t'hem deixat a la teva discussió és que facis servir fonts fiables per referenciar l'article. No serveix nomś les pàgines web per referenciar un article, a més hauries de trobar fonts fiables, de tercers, i publicades. Per exemple, no hi ha cap llibre especialitzat que parli del Conill bélier? Entenc que si consultes aquest llibre la teva biblioteca més propera trobaràs informació fiable.

Salut!

Jazz IV (discussiócontribucions)

Gràcies. Trobo que he fet alguna progressió, però haig d'acabar-ho. Tens raó, em costa trobar fonts. En quant al llibre potser que el compri. Enguany tinc poblemes de mobilitat i anar a una biblio és fomut.

Aquest matí li he demanat a en Paucabot si podia afegir un article d'avui del periódico de Catalunya. És per ampliar un article meu i fusionat. El nom és Sant Boi de Llobregat i el rugbi.

A veure si puc aconseguir el llibre. Gràcies.

Jazz IV (discussiócontribucions)

El llibre que dius no està disponible a les biblioteques d'on visc. He mirat on line a el corte inglés i tampoc, però tenen un altra de la mateixa autora i amb un títol semblant. Intueixo que el que m'has dit ha de ser més complet. A veure què puc fer.

Si us plau, no l'esborreu, doneu-me una mica de temps pel motiu que he dit abans.

Docosong (discussiócontribucions)

Hola, no dic que aquest llibre sigui el millor o l'únic disponible, em refereixo a llibres de la mateixa temàtica que puguis tenir disponible o accés. També pensa que una enciclopèdia com l'Enciclopèdia Catalana o semblants poden servir.

Salut!