Tema de Usuari Discussió:Habicht

Ainhoamorera (discussiócontribucions)

Hola, el nostre grup està treballant el tema del funcionalisme i ens agradaria que ens revisesis la pagina de prova que hem creat.

Gracies

Habicht (discussiócontribucions)

Hola @Ainhoamorera,

Alguns comentaris:

  • Hauríeu d'anar amb compte amb les fonts que utilitzeu, que han de ser fiables. Com he comentat ja a unes companyes vostres, les referències a blogs, presentacions de prezi, apunts, pàgines com ara «caracteristicas.co», etc. no es consideren fonts fiables. Hauríeu de buscar articles, llibres de text, o en general material que hagi passat un filtre de publicació. Podeu utilitzar, per exemple, Google Scholar o aprofitar la bibliografia de l'assignatura.
  • D'altra banda, el contingut no hauria de consistir en cites literals o traducció directa de les fonts, sinó en un text basat en les fonts però d'elaboració pròpia. Per exemple, el segon paràgraf és pràcticament igual que un fragment de la gran enciclopèdia catalana. Caldria reescriure'n la informació amb les pròpies paraules.
  • La negreta s'ha d'utilitzar només una vegada en tot l'article: al mencionar, a la introducció, el títol de l'article. Ho feu bé, però llavors torneu a utilitzar negreta per noms propis (com Talcott Parsons) o conceptes clau. En aquests casos cal que el text vagi sense negreta
  • Haureu de buscar també una categoria per classificar l'article.

Espero haver-vos ajudat amb això, si necessiteu qualsevol altra cosa o un aclariment no dubteu en contactar-me.

Salut,

Habicht.

Resposta a «CONSULTA FUNCIONALISME»