Tema de Usuari Discussió:Habicht

Maiite gr (discussiócontribucions)

Bon dia!

Ja tenim el projecte gairebé acabat i ens agradaria rebre una revisió per tal de poder modificar tot allò que sigui necessari.

Gràcies.

Usuari:Martaaa210799/proves

Habicht (discussiócontribucions)

Hola @Maiite gr,

Us faig alguns comentaris:

  • En primer lloc, tingueu en compte que ja hi ha un article de Johann Heinrich Pestalozzi. Per tant, quan passeu les vostres proves a la pàgina corresponent de Viquipèdia, haureu d'assegurar-vos que l'article no perd informació i que no se'n repeteix. En definitiva, que malgrat ser un article de molts autors queda escrit com si ho hagués fet una sola persona.
  • Al vostre article li falta una introducció (només hi teniu el nom del pedagog), però com que la introducció de l'article que ja existeix sembla bona, us recomano que la mantingueu com està.
  • Pel que fa a les seccions, actualment l'heu escrit com si hi hagués una sola secció («Principis pedagògics») i 7 subseccions. Segurament no és el que buscàveu fer, oi? Seria més adequat començar per una (o més) seccions biogràfica, seguida de les seves contribucions pedagògiques, obra i aplicacions. En qualsevol cas, tingueu en compte que l'article que ja existeix ja té molta informació per a cada un d'aquests apartats, i que el que caldria és ampliar-la o completar-la amb seccions que no existeixin.
  • Hi ha parts que estan poc cohesionades o desenvolupades. Per exemple, la secció «Cartes» comença amb una descripció de cada carta sense parlar de què són exactament aquestes cartes. Potser fóra bo fer una breu introducció de la secció. A la secció «Aspectes de l'educació elemental» li passa una mica el mateix.
  • Finalment, i molt important, no hi ha cap referència en tot l'article. Caldria afegir-ne per tot el text, ja que tot ell ha de ser verificable. D'on heu tret cada informació? De nou, fixeu-vos amb l'article que ja existeix que va tenint referències al llarg de tot l'article.

Espero haver-vos ajudat amb això, si necessiteu qualsevol altra cosa o un aclariment no dubteu en contactar-me.

Salut,

Habicht

Resposta a «Viquiprojecte: Pestalozzi»