Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Habicht

RocíoGilBelier (discussiócontribucions)
Habicht (discussiócontribucions)

Hola @RocíoGilBelier,

Crec que no havia rebut cap missatge vostre i per això no m'havia mirat encara el vostre article de proves. Us en faig alguns comentaris:

  • Seguint el llibre d'estil de la Viquipèdia, caldria que no utilitzéssiu la negreta als encapçalaments de secció. Tampoc haurien d'estar en majúscules ni utilitzar els dos punts al final del títol.
  • Abans d'arrencar amb les seccions, caldria escriure una breu introducció a l'article que mencionés els punts més rellevants de cada apartat. La introducció és l'únic lloc de l'article on cal posar, en negreta la paraula que serveix també de títol de l'article. En el vostre cas «formació de familiars». Mireu qualsevol article de la Viquipèdia per veure com queda.
  • Cal fer una revisió lingüística. Per exemple, a la primera frase veig «de establir» (caldria escriure «d'establir») i «les dos principals» (caldria escriure «les dues principals»).
  • Cal referenciar tot el text. No n'hi ha prou amb escriure algunes referències en un apartat final de bibliografia, sinó que cal citar durant tot l'article quina és la font per aquella part, per tal que sigui verificable. Ho podeu fer utilitzant l'eina «Cite» que teniu a l'editor, així la referència quedarà amb el format adequat. Recordeu també que les fonts han de ser fiables: sempre que es pugui cal que siguin article científics, llibres o altre material que hagi seguit un filtre de publicació, i evitar blogs i pàgines en general que no segueixen un procés clar de verificació.
  • A partir de la secció «La implicació de les famílies», l'article passa a ser una llista més que un text redactat i cohesionat. Encara que utilitzeu llistes si cal, quedaria millor si féssiu almenys una breu introducció a cada secció.

Espero haver-vos ajudat amb això, si necessiteu qualsevol altra cosa o un aclariment no dubteu en contactar-me.

Salut,

Habicht

Alba Torres Meseguer 1999 (discussiócontribucions)

Bona tarda! en principi hem fet tots els canvis. Ens agradaria saber si tot és correcte.

Gràcies!


Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Encara queda alguna cosa per fer:

  • El títol de la pàgina hauria de ser en minúscules i sense negreta.
  • Com us vaig comentar, falta una introducció que presenti l'article abans de començar amb les seccions.
  • Cal repassar l'ús de la llengua. Veig per exemple «les dos principals» en comptes de «les dues principals», algun ús de coma entre subjecte i predicat (p.e. a «El concepte de família, ha anat canviant»).
  • Heu inclòs les referències com a enllaços externs dins del cos de l'article. En comptes d'això, caldria que utilitzéssiu l'eina «Cite» de l'editor per a incloure la referència amb el format adequat, com us vaig dir.
  • El títol de la subsecció «Avantatges:» hauria d'anar sense els dos punts.

Salut,

Habicht

Alba Torres Meseguer 1999 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Ens agradaria saber si está tot correcte.

Respecte a la introducció, ja hi ha una pàgina a viquipédia sobre la formació de familiars, es per això que hem agafat la mataixa introducció.

Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Molt bé, només dues petites coses abans d'acabar:

  • Al final de la primera frase hi ha un enllaç extern. Cal que el poseu com a referència.
  • A les seccions finals, el llibre d'estil diu de posar primer la secció de referències i després la bibliografia.

Salut,

Habicht

Resposta a «Viquiprojecte: formació de familiars»