Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquiestirada

Resum per Toniher

Calen més de 10.000 octets de contribucions per persona amb els articles extra perquè comencin a comptar

Parouger 616 (discussiócontribucions)

M'ha fet malament el recompte... No m'ha contat els punts de la pàgina Garratt.

Parouger 616 ha amagat aquest apunt (historial)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Toniher (discussiócontribucions)

Hola @Parouger 616 . No ho compta malament. Atès que Garratt és un article del grup Extra, cal que facis 10.000 octets de contribució perquè et comenci a comptar...

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sí, ara ho veig i és com diu en @Toniher.

En aquest cas i com mostra l'historial, vas ampliar l'article dels 1.700 als 7.300 octets (en un article normal serien 5 punts per sobrepassar els 3.000 + 2 punts per cada 1.000 octets = 7 punts). Nogensmenys, els articles de gamma extra són guardonats amb 35 punts quan s'amplien per sobre dels 10.000 octets (vs. els 7.300 que hi havia).

Posteriorment, l'usuari @Albert SN hi va afegir 24.400 caràcters, que sí que se li han atorgat. T'animem a seguir participant, al cap i a la fi l'objectiu primordial és ampliar articles i cal dir que estàs fent una magnífica tasca! Assegura't de sobrepassar els 3.000 octets en els articles no extra, i dels 10.000 en els extra (sempre aportant-hi una bona dosi de bibliografia, que alhora incrementa molt els octets) i veuràs com es disparen els punts.


Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Per altra banda, i com ja he comentat aquí, recorda que si no s'afegeix un mínim de bibliografia contextualitzada al llarg del cos del text i de les diverses seccions, pot haver-hi descomptes a la puntuació final!

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Ok, gràcies