Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Macondo (discussiócontribucions)

Hola, SÍ es necessari definir el parametre item:

| item = {{{item|}}} <!-- id en Wikidata (Q) -->

...perquè si no no funciona correctament l'enllaç a Wikidata (). Deixa de funcionar l'enllaç en totes les pàgines on el títol de l'article no coincideix amb el de WD. Amés si l'article tracta sobre un tema diferent, t'envia a eixe tema. Per exemple:

Per favor, no lleveu aquest paràmetre. Gràcies.

Jimmy Olano (discussiócontribucions)
Macondo (discussiócontribucions)

No funciona: Tenim dos elements de wikidata ( bandera d'Aigües i escut d'Aigües) i només un article de la Vikipèdia (Símbols d'Aigües) per als dos elements.

Si posem en l'element escut d'Aigües l'article Símbols d'Aigües de la viquipèdia, també l'hauriem de fer per a l'element bandera d'Aigües; però WD no permet indicar un mateix article de la Viquipèdia en dos elements diferents... Així que l'únic que fem es traslladar el problema d'un element a un altre...

La solució ideal seria que poguérem posar la pàgina de redirecció escut d'Aigües com a article d'un element i la pàgina de redirecció bandera d'Aigües com a article de l'altre element (ja que l'article símbols d'Aigües es la unió d'aquestes dues pàgines redireccionades) però, de moment, això tampoc funciona per que Wikidata quan poses aquestes pàgines les canvia automàticament per símbols d'Aigües i ens quedem com estaven.

Crec que millor deixar-lo com estava: posar l'article símbols d'Aigües en l'element símbols d'Aigües, i ja vorem si en un futur algú resol el problema de com indicar en wikidata que un article de Vikipèdia pot parlar de més d'un element de la Wikidata.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Tens total la raó del mon, disculpa. A més és doblement un mal fet, d'una banda demano que editem amb cura i se m'escapa això i per altre banda treballo força amb infotaules fora de l'article a pàgines de proves: Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vaixell o a Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vol espacial

Havia passat per la plantilla després de veure un d'aquest articles que has llistat a dalt, ara no recordo quin. He observat que has afegit la imatge en local i he provat a veure que passava en esborrar-la, res, no s'importa de WD. I tafanejant per la plantilla en mal moment s'hem va ocorre fer l'edició, no sé en què nassos pensava. Ara ja he trobat el problema i faré la correcció oportuna. Deixo l'explicació de la correcció de codi a la pàgina de discussió de la infotaula per si torno a ficar la pota vegeu que he fet.

Resposta a «Plantilla:Infotaula d'escut»