Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Edithsme (discussiócontribucions)

Hola a tots. Tinc una pregunta. Una altra! Veureu. Quan pujo una imatge nova (de una que ja he restaurat) a "File History-Comentari" em surt "User created page with UploadWizard" i jo voldria que sortís "restored". He vist que altres ho fan però no se com. Poso com a exemple, File:Vista general de Llessui (AFCEC EMC X 2953) (restored).jpg Gracies com sempre!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

N'hauríem de veure un exemple, però si el comentari diu "page restored", no pot ser que sigui un administrador recuperant una pàgina esborrada?

De fet, el teu sumari no és erroni. El fitxer és una imatge restaurada, però com a pàgina de Commons és una pàgina nova.

Edithsme (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Segueixo responent des de la ignorància.

En tots aquests fitxers que enllaces el sumari d'edició és la mateixa descripció del fitxer, o sigui, el contingut de la pàgina. Si mires la primera edició de cada un veuràs com coincideix.

Crec que aquests fitxers estan pujats amb el formulari bàsic de càrrega https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Upload&uselang=ca o una versió anterior, i que aquest és el seu comportament per defecte. De fet, si miro les meves primeres fotos, com ara https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=File:Gargallo_mira_rostre.JPG&oldid=3045692, que devien estar pujades amb el formulari bàsic perquè fa tretze anys l'upload wizard no existia, també tenen com a sumari de la primera edició el contingut de la pàgina.

En resum, si per tu és molt important el sumari de l'edició de la pujada de la foto, (més important que el contingut de la pàgina i la comoditat de l'operació) pots provar el formulari bàsic.

Edithsme (discussiócontribucions)

Upss! Massa complicat. Prefereixo deixar complet el contingut de la pàgina. Així doncs seguiré pujant-les tal com ara ho faig. Per cert Pere... Ja m'agradaria a mi, tenir 1/4 de la teva ignorància. Sempre apareixes quan se't necessita. Un plaer compartir viatge a companys com tu. :)

Resposta a «File History-Comentari»