Tema de Usuari Discussió:Caminort

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, he vist que ha desaparegut la conversa. Amb el sistema de flow no les sé trobar. Ja he reanomenat l'article, perque veia que no ho havies fet. Ara és aquest: Surveiller et Punir: Naissance de la prison. Salut!

Caminort (discussiócontribucions)

Hola, he activitat aquesta funció però no pensava que desapareixerien les altres converses. Sobre lo de reanomenar l'article no em sortia cap opció, només em deixava editar el cos de l'article i això es el que t'havia comentat a l'altre missatge. Gràcies i salut!

Caminort ha amagat aquest apunt (historial)
Judesba (discussiócontribucions)

No sé si desapareixen les converses; només sé que jo no les trobo. :-O D'altra banda, no he vist cap altre missatge. Sobre el tema de reanomenar, veuràs l'opció a dalt a la dreta: Mostra / Modifica / Mostra historial / Més --> desplegable: Reanomena / Refresca Salut!

Caminort (discussiócontribucions)

Si, allà es on he estat buscant però en el desplegable només em surt la opció "Refresca", la de Reanomena no hi apareix, no sé si pot ser perquè el meu compte de Viquipedia sigui nou i encara no té alguna funció activada. Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Ah, és clar. No hi havia pensat, disculpa. :-/

Townie (discussiócontribucions)

Havia vingut a la teva discussió per agrair-te la feina de patrulla dels canvis recents, i he vist aquest fil. Les converses anteriors estan guardades aquí (surt com a enllaç vermell a la barra de la dreta, però realment hi ha contingut. És estrany, a mi em passa el mateix).

Dit això, moltes gràcies per la feina!

Caminort (discussiócontribucions)

Si, em vaig fixar després però pensava que només em sortia a mi. I no fa falta que donis les gràcies, per això estem aquí i no sóc l'únic que ho fa. Salut!