Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquiestirada

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Hola, aquest més està habent molt poca col·laboració en el Viquiprojecte, hi podem fer res?

Beusson (discussiócontribucions)

Personalment, és un tema que no em motiva gens, i, les circumstàncies no hi ajuden. Poc temps i poques ganes de fer-ne (en el meu cas almenys)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Apretem difusió via xarxes socials aquests dies. Em sap greu que sigui un tema que agradi menys... És una més de les categories plenes d'esborranys i s'havia d'entomar en un moment o altre perquè té articles importants que estan massa malament. Espero que el més vinent sigui més òptim; gràcies per les opinions!

Beusson (discussiócontribucions)

No et sàpiga greu. Evidentment hi ha temes més interessants i menys (i això difereix en cada un de nosaltres!), jo parlava a títol personal. Ànims!

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Ja, jo aquest més tampoc he participat massa, però es per la continuitat del viquiprojecte i intento tenir- hi un moment casi cada dia, cosa que aquest més no he aconseguit...

Ferinancat (discussiócontribucions)

Per mi, el tema que més m'interessava ja ha passat i aquests dos últims mesos eren temes amb poc interès. Tampoc he tingut massa temps per dedicar-me ni tan sols a connectar-me. En principi el mes que ve es possible que tingui més activitat, tan per la temàtica com per disponibilitat horària.

Resposta a «Inactivitat»