Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Ventadorm (discussiócontribucions)

Bon dia, Soc el Xavier Breil (usuari Ventadorm), professor de l'Escola Sadako de Barcelona. Cada any fem crear un article a la Viquipèdia com a treball d'aula. Ja els avisem sobre els criteris d'admissibilitat i que segons el tema l'article pot ser esborrat. Això lògicament els restringeix força les opcions d'article.

Aquest any tinc un alumne (usuari janperismuñoz) que em va preguntar si el podia fer sobre un esplai del seu barri, que té bastanta tradició, el Movi de Sarrià. Sabent que hi ha articles d'altres esplais vaig dir-li que endavant. Ara em diu que li heu esborrat. Només volia saber si hi ha alguna cosa que se m'ha escapat o bé si l'esborrament no té a veure amb el tema. O si l'alumne podria millorar en algun sentit l'article per evitar que li sigui esborrat. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Xavier. Precisament li vaig dir al teu alumne que xerràs amb tu. Remirant l'article, veig que presenta els problemes típics d'admissibilitat, redacció no enciclopèdica, falta de referències a fonts fiables i redacció no enciclopèdica.

Amb el que hi havia a l'article, no som capaç de saber si l'article és admissible o no, però la resta de problemes eren més que suficients per esborrar-lo. Fins i tot, m'havia fet pensar que l'usuari tenia massa proximitat amb el subjecte de l'article (veges Viquipèdia:Conflicte d'interessos).

En resum: podria ser que el subjecte fos admissible, però si s'ha de tornar a escriure l'article, ha de ser molt diferent del que va fer l'altra vegada i s'haurien de repassar abans unes quantes polítiques (a part de la citada, VP:CF, VP:LE i VP:ADMS).

Ventadorm (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, intentaré que ho reescrigui seguint més els criteris, a veure si ens en sortim.

Resposta a «Article Movi de Sarrià»