Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

Irati.bastero (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra

Buenas tardes,

Quiero utilizar una imagen de este artículo https://doi.org/10.3390/microorganisms7090317, pero no sé si puedo utilizarla porque no sé cómo mirar si es CC-BY o CC-BY-SA. En el artículo pone lo siguiente: This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license.

También quería saber si puedo insertar sin problema imágenes obtenidas desde Google Imágenes siguiendo las indicaciones (Google Imatges: Filtreu a Eines > Drets d'ús > Etiquetades per a la reutilització amb modificació.)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada @Irati.bastero,

Molt bona feina amb aquest article i la seva imatge! És una CC-BY; vol dir que només s'ha de reconèixer l'autoria però qualsevol remescla que en facis no cal que la pengis sota la mateixa autoria. Quan la pengeu a Commons (si domineu photoshop o powerpoint i la voleu traduir seria la repera; tot i que només és un suggeriment), seleccioneu que no és vostra, afegiu la URL i l'autoria, i a la opció de llicències feu clic a "Una altra raó no s'esmenta més amunt" > seleccioneu l'opció d'una llicència descrita per codi wiki i afegiu el codi següent a l'espai: {{CC-BY}}. Cliqueu a "Següent", afegiu un títol, una descripció i una categoria, i ja ho tindreu.

Pel que fa al tema de les imatges de Google, si en trobeu una apta per a la reutilització amb finalitats comercials (tal i com dius), l'hauríeu de descarregar i apujar-la a Wikimedia Commons, posant que no és vostra i seleccionant la llicència que aparegui al web en qüestió o la que apareix per defecte (CC-BY-SA 4.0) i enllaçant bé la URL i l'editor en qüestió d'on l'hagueu tret. Li doneu el títol i la descripció que vulgueu, confirmeu la càrrega i llavors ja la podreu afegir a l'article amb el títol que hagueu escollit.

Si teniu més dubtes o no us surt alguna de les dues coses, aviseu-me!

Resposta a «Imágenes»