Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

Arneo99 (discussiócontribucions)

Bona tarda @Xavier Dengra

Estem tenint problemes per editar la infotaula ja que quan vàrem començar amb el treball aquesta ja estava configurada. Per començar no ens deixa ni editar en català, no sé si és normal o no (he aconseguit posar el més destacat, però no sé si correctament). Enllaços externs no sé exactament a que correspon, ja que aquest apartat estava editat abans de començar nosaltres. T'agrairíem a veure si li pots fer un cop d'ull i disculpa les molèsties a última hora.

Salutacions Arnau, Laura i Julia.


Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Arneo99,

Perdó, no m'he pogut connectar abans. Entenc que us refereiu a l'article de la febre Q. La infotaula lateral la veig bé i amb prou informació: no sé a què et refereixes amb editar-la en català, he vist que has fet molt bona feina editant-la via Wikidata!

La secció d'enllaços externs la podeu eliminar, ja que no té pas contingut.

Arneo99 (discussiócontribucions)

D'acord. Moltes gràcies @Xavier Dengra. El punt de recursos externs a la infotaula el puc deixar? I ja una última cosa, el nom del bacteri a la infotaula m'és impossible posar-lo en cursiva no sé per quin motiu, penso que és degut a que es una taula de la malaltia i no a nivell taxonòmic i per tant no ho reconeix. No estic segur.


Gràcies,


Arnau

Resposta a «Infotaula»