Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

38.102.53.132 (discussiócontribucions)

No estic d'acord que intenteu esborrar aquest article, creat per alumnat de català (i pujat per la professora, en part) en el marc de la participació a la VI Nit de la Llengua al Món Digital . Descriu una entitat creada recentment que treballa en el marc de l'ensenyament i la recerca en llengua catalana, i la descripció que se'n fa és prou rellevant i acurada, en el sentit que, com altres articles no censurats, descriu una entitat sense ànim de lucre.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. Repassa per favor, els requisits mínims d'admissibilitat que ha de tenir un article a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Que la descripció sigui acurada i que no tengui ànim de lucre no té res a veure amb la seva admissibilitat. Gràcies per la teva comprensió.

2607:FB90:A3A4:F607:5989:27CA:E952:9F42 (discussiócontribucions)

Els criteris diuen que ha de ser rellevant i que pugui venir de fonts independents. Crec que és el cas. Es va fer en el marc d’una viquimarató i els organitzadors van aprovar la creació de la pàgina. Es va modificar segons el que havies posat (s’han afegit referències i s’ha canviat l’estructura) i malgrat tot no esborres el missatge. Crec que Viquipèdia també recomana comprensió amb els novells, no?

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo mir d'ajudar en tot el que puc els novells i crec que ara mateix ho estic fent, però això no és incompatible en detectar i explicitar les mancances d'un article. Pensa que igual que demanes comprensió als novells, també es demana respecte per tothom, per tant, t'agrairia que baixassis una mica el to.

Anant al tema que ens ocupa: la major part de referències usades són a fonts de la pròpia entitat i el text sembla més una presentació de la pròpia pàgina web que un article enciclopèdic.

Finalment, podries mencionar el nom de la persona o persones que et van aprovar la creació de la pàgina? Així, veuran aquest fil i podran donar-hi la seva opinió.

Gràcies.

2607:FB90:A3A4:F607:CD29:6EDB:F850:6590 (discussiócontribucions)

Bé, disculpa si ha sonat malament. S’han afegit referències a CEFIRE i a la Universitat de Vic, i s’ha reestructurat l’article, que van escriure estudiants de la Universitat de Chicago de primer de català en el temps d’una classe i en el marc de la viquimarató sobre ensenyament de català. Espero que ara es pugui mantenir l’article perquè es pugui anar ampliant en el futur.

2607:FB90:A3A4:F607:CD29:6EDB:F850:6590 (discussiócontribucions)

I la creació de la pàgina sortia com un dels objectius de la viquimarató en qüestió. Es pot consultar allí.

Paucabot (discussiócontribucions)

Podries citar el o la viquipedista que va aprovar la pàgina?

No elimineu els avisos fins que s'hagi arribat a un consens.

Gràcies.

Ecremcort (discussiócontribucions)

Benvolgut, soc la professora que estava amb els alumnes per crear la pàgina. No sé l'usuari de Viquipèdia de la persona que va aprovar la creació de la pàgina, sinó el nom i cognoms, i no sé si és adequat citar-los aquí. Estava entre els organitzadors d'aquest esdeveniment: Viquipèdia:VI Nit de la Llengua al Món Digital.

Paucabot (discussiócontribucions)
Tiputini (discussiócontribucions)

Vaig estar en l'acte presencial però no en el procés de selecció d'articles. Tanmateix rellegint l'article, crec que cal retallar i resumir la redacció perquè sigui un article enciclopèdic.

Resposta a «SERCLE»